Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sant Jordi al Maremagnum. Venda de llibres solidària

19 d'abril de 2023

El Centre Comercial Maremagnum es prepara per a celebrar el dia de Sant Jordi amb una sèrie d'activitats especials.

Per a commemorar aquesta festivitat tan important a Catalunya, el Centre Comercial ha preparat un photocall fet amb 2.500 roses fresques adquirides a una empresa que col·labora amb del Banc dels Aliments. Maremagnum regalarà una rosa a tots aquells visitants que s'acostin i es descarreguin la seva aplicació mòbil Maremagnum & YO, disponible tant per a iOS com per a Android.

A més, hi haurà altres activitats per a promoure la cultura i la solidaritat. Entre elles, l'ONG Càritas comptarà amb un estand per a la venda de llibres en un dia tan assenyalat per als barcelonins. Tots els fons recaptats seran per a aquesta entitat que treballa fonamentalment per nens i nenes de la Barceloneta que estan en risc d'exclusió. Amb aquesta iniciativa, es contribueix al desenvolupament personal, educatiu i laboral d'aquests joves en els quals se centra l'ONG. També hi haurà tallers d'escuts en els quals els nens i nenes podran deixar volar la seva imaginació recreant l'escut de Sant Jordi o fent un dibuix sobre l'últim llibre que hagin llegit.

"Estem molt il·lusionats per celebrar el dia de Sant Jordi a Maremagnum. Volem que els nostres visitants gaudeixin d'un ambient festiu i alegre, al mateix temps que fomentem la cultura catalana i la solidaritat", ha declarat el Director del Centre Comercial, Carlos Casanovas.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X