Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sant Jordi torna a conquerir La Rambla

24 d'abril de 2023

La Rambla va gaudir ahir d’una fantàstica diada de Sant Jordi.

Després de tres anys marcats per les restriccions imposades per la pandèmia i per les decisions polítiques que allunyaven la celebració del seu epicentre natural, aquest any Sant Jordi ha tornat a brillar a La Rambla. Hi ha molts detalls a polir, moltes coses que millorar... però els barcelonins i les barcelonines, ahir, van tornar a ramblejar i a demostrar que La Rambla és el cor de la celebració de Sant Jordi a Barcelona.

El matí va arrencar amb el muntatge de les parades de llibres i de flors, una mica més tard del que és habitual al ser diumenge, i amb l’esmorzar d’autors que l’Ajuntament organitza al Palau de la Virreina.

Les floristes de La Rambla van vendre més roses que mai i locals i visitants van recuperar la tradició de comprar les seves roses a les parades de flors de La Rambla. L’afluència no va decaure en tot el dia i l’ambient va ser fantàstic tornant a recuperar les mateixes sensacions que el Sant Jordi a La Rambla sempre ens ha regalat.

A la parada d’Amics de La Rambla, amb llibres sobre La Rambla i sobre els barris del Raval i el Gòtic, van signar exemplars Tona Pous (“En un principal de La Rambla”), Montserrat Morera (“Ravals”) i Dennis i Kenny Noyes (“Moto Hazañas”).

Comencem a treballar per aconseguir que l’any 2024 tinguem un Sant Jordi, encara molt millor.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X