Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

S'apropa el Tast a La Rambla 2018

25 d'abril de 2018

Amics de La Rambla i el grup gsr organitzen, del 7 al 10 de juny, la cinquena edició del Tast a La Rambla, una mostra gastronòmica on podreu gaudir de les cuines d’una selecció de les millors cuines de Barcelona i d’un seguit d’activitats gratuïtes relacionades amb la gastronomia a l’Aula Tast situada a l’Arts Santa Mònica .

A la Rambla Santa Mònica trobareu els restaurants dividits per àrees temàtiques.

A Cuina d’autor, els restaurants que trobareu són : a restaurant, Estimar, La Barra de Carles Abellan, Petit Comitè de Nandu Jubany, Restaurant Nectari, SOFIA Be So, Xerta Restaurant i Yakumanka.

A Cuina Tradicional: Arroz Hofmann, Arume, Bicnic, Casa Leopoldo, d’Aprop Restaurant, El Chigre 1769, Fonda Espanya, l’Olivé, Restaurant Amaya i Semproniana.

A la secció de Tapes i Platillos: Bar Ri, Bellavista del Jardín del Norte, Casa Nova, El Filete Ruso, Joël’s oyster bar, Mano Rota, Pepa Tomate Parlament i Quillo Bar.

Aquest any, una de les novetats és la secció d’Asia Street Food on trobareu el BAO Bar, Casa Xica, KAO Dim Sum, Koy Shunka, Nulumbo, Nomo , Tandoor i Dos Palillos. Precisament el Dos Palillos organitzarà una sèrie d’accions a La Rambla per celebrar el seu 10è aniversari.

Al Tast a La Rambla no faltaran els dolços de Canal, Escribà, Espai Sucre – Essence, La Donuteria, Le Sucré Coeur BCN, Oriol Balaguer i Takashi Ochiai.

Molts restaurants de La Rambla també participen en el Tast a La Rambla oferint, als seus establiments la tapa que participa en la 5a ruta de tapes de La Rambla. A la web www.tastalarambla.cat trobareu més informació sobre aquesta ruta i sobre les activitats gratuïtes de l’aula Tast.

No us ho perdeu. Us esperem al Tast a La Rambla 2018!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X