Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Segona trobada empresarial Empreses que Sumen +

22 de juny de 2012

Ahir, 21 de juny de 2012, va tenir lloc a la seu de la Fundaci Setba, la segona trobada empresarial Empreses que Sumen +. Aquest cicle de trobades, organitzades per la fundaci Setba amb la collaboraci de lAssociaci dAmics de la Rambla, tenen com a objectiu promoure la responsabilitat social de les empreses mitjanant la seva collaboraci amb empreses socials i els serveis o productes que ofereixen.

Dario Olaortua, president de la Fundaci Setba, la Illma Sra. Sara Jaurrieta, presidenta del Consell Municipal del Districte de Ciutat Vella i Joan Oliveras Bagus, president dAmics de la Rambla van ser els encarregats dobrir lacte.

En una primera xerrada, Josep Mari Canyelles, fundador de Responsabilitat Global, va posar exemples prctics per fer ms entenedor el concepte de responsabilitat social i el que implica en la vertebraci duna societat.

La segona part de la trobada va ser protagonitzada pel projecte Norai. Roger Marcet, director general del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Martim de Barcelona i Fina Garca, presidenta de Norai-Raval SCCL, van presentar aquest projecte en el que la responsabilitat social s bsica.

Interessant i molt enriquidora. Esperem la propera edici amb inters.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X