Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Segona trobada empresarial Empreses que Sumen +

22 de juny de 2012

Ahir, 21 de juny de 2012, va tenir lloc a la seu de la Fundació Setba, la segona trobada empresarial “Empreses que Sumen +”. Aquest cicle de trobades, organitzades per la fundació Setba amb la col•laboració de l’Associació d’Amics de la Rambla, tenen com a objectiu promoure la responsabilitat social de les empreses mitjançant la seva col•laboració amb empreses socials i els serveis o productes que ofereixen.

Dario Olaortua, president de la Fundació Setba, la Il•lma Sra. Sara Jaurrieta, presidenta del Consell Municipal del Districte de Ciutat Vella i Joan Oliveras Bagués, president d’Amics de la Rambla van ser els encarregats d’obrir l’acte.

En una primera xerrada, Josep Mari Canyelles, fundador de Responsabilitat Global, va posar exemples pràctics per fer més entenedor el concepte de responsabilitat social i el que implica en la vertebració d’una societat.

La segona part de la trobada va ser protagonitzada pel projecte Norai. Roger Marcet, director general del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona i Fina García, presidenta de Norai-Raval SCCL, van presentar aquest projecte en el que la responsabilitat social és bàsica.

Interessant i molt enriquidora. Esperem la propera edició amb interès.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X