Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sopar 50 Aniversari Amics de La Rambla

2 de juny de 2010

Amics de La Rambla ha celebrat el 50 aniversari de la seva fundació amb un sopar de gala a Gran Teatre del Liceu de Barcelona, la nit del 26 de maig. En total 220 persones van assistir l'acte que va ser presidit per l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, l'actual president de l'Associació, Ramon Lamazares i tres dels seus antecessors, Ignasi Torralba, Enric Pantaleoni i Joan Deulofeu. Previ al Sopar, la Guàrdia Urbana Muntada de Barcelona va obsequiar a Amics de La Rambla i tots els presents a la Rambla amb una espectacular exhibició dels seus cavalls al Pla de l’Os i davant del mateix Gran Teatre del Liceu.


El sopar qualificat pels assistents com entranyable i cordial, va reunir Ramblistes d'Honor, veïns i comerciants de La Rambla, a més de personalitats de l’àmbit de la cultura, l’espectacle, l’esport, ... representats dels eixos comercials de la ciutat, de tots els grups polítics de l'Ajuntament de Barcelona, de la Diputació i també alts directius i caps de secció d'alguns dels diaris més importants de Catalunya, La Vanguardia, El Periodico, El Punt, 20 Minutos, televisions d'àmbit nacional com TVE i també d'àmbit local com BTV, emissores de ràdio,...


Durant l'acte, en el que es va presentar el llibre commemoratiu de l'associació i un vídeo amb imatges d'algunes de les activitats i fites més importants aconseguides per Amics de La Rambla en aquests darrers 50 anys, l'Associació va rebre de l'Alcalde de Barcelona, l'escut de la ciutat. Hereu va agrair la tasca de l'entitat i va esperonar-la a continuar treballant per un passeig que va dir és patrimoni de la ciutat i que ara l'Ajuntament recolzarà per a que ho sigui també de la Humanitat.


Per la seva banda, Ramon Lamazares, com a president d'Amics de La Rambla, va congratular-se de l'efemèride i va fer un breu però concís repas del mig segle de vida de l'associació. Lamazares, a més, va expressar la voluntat de l'entitat que ell presideix de consolidar la Rambla com a eix cultural de Barcelona, a més d'aconseguir per a la Rambla, el reconeixement de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per La Unesco.


El sopar va finalitzar amb un emotiu brindis entre els expresidents de l’Associació, l’actual president i l’alcalde de Barcelona sobre l’escenari i amb el rerafons de La Traviatta interpretada en directe pel tenor Ricard Torino, la soprano Mireia Dolç i el pianista Antonio Mur. El públic va seguir de peus bona part d’aquesta actuació que va finalitzar amb un llarg i sentit aplaudiment per part de tots els presents.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X