Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Suma pel Raval

10 de juliol de 2020

Degut a la crisi ocasionada per la COVID-19, moltes persones i famílies del barri no poden cobrir les seves necessitats més bàsiques. Diverses xarxes ciutadanes i entitats socials del Raval treballen des de l’inici de la pandèmia donant resposta a aquesta emergència, però la demanda augmenta exponencialment dia rere dia, i malauradament es preveu que s’allargarà en el temps.

Per tal de fer costat a aquesta tasca imprescindible al barri, i de manera extraordinària, més de 70 organitzacions del Raval* impulsem la campanya #sumapelraval, amb la qual volem recaptar fons que serveixin per comprar aliments, productes de neteja i d’higiene personal i material escolar. Les donacions - que es podran realitzar amb targeta, Bizum o transferència bancària - es canalitzaran a través de la pàgina web www.sumapelraval.org, en la qual també hi ha indicacions per fer donació directa d’aliments o productes d’higiene personal o de neteja i sobre diferents punts de recaptació del barri.

Aquests productes s’entregaran a diverses xarxes i entitats a través del Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella per a que els facin arribar a les famílies que ho sol·licitin.

Dona un cop de mà al barri i suma’t a la nostra campanya!

* Fundació Tot Raval; Ass. d’Amics de la Rambla; CIDOB; Ass. Intercultural Diàlegs de Dona; Fundació Taller de Músics; Conservatori del Liceu; Ass. De Comerciants Pelai Centre i Rodalies; Impulsem SCCL; Universitat de Barcelona; Fundació Romea per a les Arts Escèniques; Fundació Surt; Unió General de Treballadors – UGT; AEIRaval; MACBA; Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC); EBM Aurora; Taller St. Jordi; Ass. de dones marroquines a Catalunya; BarcelonActua; Ass. Carabutsí; Creación Positiva; Ass. Estel Tàpia; Fundació Blanquerna; KorraVal Evolution; Crits i Renou /Espai Mallorca; Ass. de veïns i comerciants La taula de Raval; Ass. Institut de Promoció de la Cultura Catalana (AIPCC); El gecko con botas; Ass. de veïns i comerciants del Carrer de la Cera; Foment de Ciutat; Sala Barts; Escola Massana; Fundació Social del Raval; Ass. Capoeira Palmares Barcelona; Periódico el Raval; Forn de teatre Pa'tothom; Ass. Darna; Ass. AMICAL dels Immigrants Marroquins a Catalunya; Ateneu del Raval; Consell Islàmic de Catalunya; Federació d’Associacions de Comerç i Entitats del Raval “Eix Comercial del Raval”; Gimnàs Social Sant Pau S.C.C.L; El Lloc de la Dona - Germanes Oblates; Fundació Tablao Flamenco Cordobés; Ass. de Mestres Rosa Sensat; Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB); Biblioteca de Catalunya; Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona- Drassanes (EOIBD); Fundació Escó; ; Ass. De Comerciants del Mercat de la Boqueria; Centro Filipino - Tuluyán San Benito; Institut d'Estudis Catalans; Església Protestant Barcelona Centre; Xamfrà, Música i Escena; Museu Marítim de Barcelona; Casal dels Infants del Raval per l'acció social als barris; Ass. Sociocultural IBN Batuta; Colectic SCCL; Fundació Apip-Acam; Fundació Gran Teatre del Liceu; L'Escola de Músics i JPC; Laboqueria taller d'arquitectura SCCL; EAMISS Equip d'Atenció i Mediació Interultural i Sociosanitari; Ass. Esportiva Ciutat Vella; La Laberinta; MigraStudium; Colectivo 5W; Coco - Concept Deco & Co; Xarxa Veïnal del Raval, El Mirador del Inmigrante, Fundació Gavina, Col·legi Notaris de Catalunya. 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X