Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Talls de trànsit i obres al Metro Liceu

30 d'octubre de 2015

TALL DE TRANSIT

Fa uns dies us vam informar d'un tall de trànsit a causa de les operacions de desmuntatge de la grua de l'edifici de Mango. Estava previst per el 25 de novembre i s'ha avançat al diumenge 8 de novembre.

En horari de 08:00 hores a 16:00 hores es realitzarà el desmuntatge de la grua torre de l’interior de l’edifici de MANGO. Faran el tall total del sentit muntanya (calçada costat Besòs) de La Rambla. Es col·locaran senyals d’obra a les diferents cruïlles del sentit muntanya de La Rambla per evitar l’accés dels vehicles cap a la zona d’emplaçament de les grues.

També quedaran afectats al trànsit de vehicles el c. de Santa Anna i el c. de la Canuda, no així per als vianants, que podran circular-hi llevat dels moments en què la càrrega passi per sobre d’aquest carrers, es disposarà de la senyalització adient del tall, en aquests carrers com a la Rambla.

OBRES ALS ACCESSOS METRO LICEU

A partir del 9 de novembre i durant 2 setmanes els dos accessos del Metro Liceu L3, sortida Teatre Liceu, romandran tancats per obres de renovació de les escales. L’ascensor que hi ha en aquests accessos continuarà en servei i per tant les persones amb mobilitat reduïda podran entrar o sortir de l’estació, sense perjudicis.

A nivell de carrer es col·locarà una tanca i es senyalitzarà l’accés tancat. S’aprofitarà aquest tancat per situar els sacs de runa que es generi per tal de generar el mínim de molèsties.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X