Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Targeta Comerç, un munt d'avantatges per a compradors i comerciants

24 de febrer de 2009

L' Associació d' Amics de la Rambla, a través de la Fundació Barcelona Comerç ha signat un acord amb "la Caixa" que permetrà als establiments associats gaudir de les avantatges de la "Targeta Comerç". Amb aquesta targeta es pretén dinamitzar el comerç local oferint productes i serveis exclusius que només es podran obtenir a través d'aquest mitjà.

La Targeta Comerç està exempta de quotes d'alta i manteniment. A més, la renovació també és gratuïta. Per utilitzar-la, el client no ha de canviar de banc i pot escollir la forma de pagament (crèdit, dèbit o pagament ajornat), a més de conèixer el detall de les seves compres per correu, Internet o SMS.

Els comerços adherits per la seva part, podran oferir promocions, descomptes i fins i tot regals als clients que utilitzin la Targeta Comerç per a les seves compres. Amb el servei anomenat Premi@ es poden realitzar promocions comercials a través dels Terminals Punt de Venda (TPV) de "la Caixa". Així, el mateix tiquet que emet el TPV i que s'entrega al client informa, al mateix moment, de si el comprador ha obtingut un premi amb aquesta operació. Tanmateix, i en col•laboració amb l'Obra Social de "la Caixa", el client pot també ajudar als programes de cooperació amb entitats locals que treballen en diferents iniciatives social.

En aquests moments es treballa en el desenvolupament de l'imatge gràfica de la targeta adaptada a La Rambla i està previst que entri en funcionament aquesta mateixa primavera.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X