Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla celebra la seva 8a edició

25 de maig de 2022

Del 2 al 6 de juny, Amics de La Rambla i grup gsr organitzen Tast a La Rambla. La 8a setmana de Gastronomia de Barcelona és un gran festival culinari en el qual participen 38 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona. Aquest any 14 dels restaurants participants són de Ciutat Vella i 8 de La Rambla o socis d’Amics de La Rambla.

Enguany, Tast a La Rambla tornarà al seu format habitual. Les illes de degustació i de patrocinadors es mantenen igual que en anteriors edicions. El consum es realitzarà canviant tokens que es podran obtenir en els diferents punts de venda. Els socis d’Amics de La Rambla teniu un 20% de descompte si presenteu el vostre carnet de soci al punt de venda.

Hi haurà Cuina Tradicional amb el Restaurant Amaya, Babula Bar 1937, Can culleres, Carmina, Cera 23, Família Nuri, Fonda España, Foodlona by Miquel Antoja, La Pau i Moka 1934. Les Tapes i Platillos aniran a càrrec d’Anormal Plaza, Bar Alegria, Bodega Amposta, Casa Guinart, Cecconi’s, Ceviche 103, Frankie Gallo Cha Cha Cha, Mirch, Pepa Tomate, Telefèric, Teòric Taverna Gastronòmica i Xuba. A l’apartat de Cuina d’Autor trobareu l’Aleia Restaurant, Amar Barcelona, Chickoa, Dos Pebrots, Gaig Barcelona, Nectari Restaurant, Tamae Bar i Tapes 24. Les postres són de Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata, Escola Espaisucre, L’atelier Escola i Pastisseria, Mervier Canal, Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà, Pastisseria Takashi Ochiai i Sant Croi By Albert Roca.

Activitats gratuïtes per a tothom

Com en la darrera edició, el programa d’activitats s’agrupa de nou sota l’Aula de Tast, l’espai situat al final de La Rambla Santa Mònica. Aquest espai és d’aforament limitat de 60 persones i es podrà accedir sense reserva prèvia. Com sempre hi haurà classes magistrals, show cookings, xerrades i degustacions i tasts de productes.

Una de les novetats d’aquesta 8a edició és el Showcooking – Gastronomies amb identitat, un nou espai amb un format més personalitzat on tastar plats amb el xef com a protagonista. Molts dels xefs del restaurants presents al Tast a La Rambla seran els conductors d’aquestes innovadores sessions gastronòmiques. Dissabte, i de la mà de María Busta (Casa Eutimo) i Lara Rodríguez (Restaurante Kraken), estarà decicat a “Asturias, Cocina de Paisaje”. Diumenge tindrà lloc “Raíz Culinaria – Castilla La Mancha” amb Antonio Cuerda (Restaurante Cuerda), Adrian Romanillos (Restaurante Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food Lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurante Occitanto-).

L’altra novetat és el Celler del Tast. Un espai nou dedicat als vins i caves on podreu degustar diferents vins de les millors terres de vins.

Horaris

Els horaris d’aquest any són dijous 2 de 12 a 22 h, divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de 12 a 00 h i dilluns 6 de 12 a 22 h.

Tast a La Rambla és un esdeveniment popular que va néixer el 2014 amb la voluntat de convertir-se, cada any, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona, a la vegada que reivindiquem La Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. Una aposta per les activitats gastronòmiques de qualitat que pretén acostar l’alta cuina als ciutadans i visitants de Barcelona.

És la vuitena edició d’un esdeveniment gastronòmic i ciutadà de caràcter anual i que compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Són també patrocinadors de la fira Coca Cola, Royal Bliss i Fagor, als quals cal sumar la col·laboració d’Asturias, Cocina de Paisaje, Raíz Culinaria – Castilla-La Mancha, Cinzano, Aperol Spritz, Pink Albatross i INCAPTO. Makro és, un any més, el proveïdor oficial de l’esdeveniment que compta amb El Periódico de Catalunya com a mitjà de comunicació oficial i amb la col·laboració del Casal dels Infants, del CETT i el suport de Josper, ICC i Klimer.

Web del Tast a La Rambla

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X