Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla torna del 30 de setembre al 3 d'octubre

27 de setembre de 2021

Aquest dijous, i després del parèntesi imposat pel Covid-19, el Tast a La Rambla torna a La Rambla amb una mostra de la millor gastronomia de la ciutat a preus populars.

Tast a La Rambla és un esdeveniment popular que va néixer el 2014 amb la voluntat de convertir-se, cada any, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona, a la vegada que es reivindica La Rambla com a gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. Una proposta d’activitats gastronòmiques que pretén acostar l’alta cuina a  ciutadans i visitants de Barcelona.

Novetats

Enguany el recinte de Tast a La Rambla estarà perimetrat, tindrà control d’aforament i disposarà de 4 accessos d’entrada i sortida. Les illes de degustació i de patrocinadors es mantenen igual que en anteriors edicions. El consum es realitzarà canviant tokens que es podran obtenir en els diferents punts de venda. Recordeu que els socis d’Amics de La Rambla podeu gaudir d’un descompte del 20% al comprar els tokens presentant el vostre carnet de soci a les taquilles del Tast a La Rambla.

En aquesta edició, el programa d’activitats s’agrupa sota el paraigua de l’Aula de Tast, un espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica. Serà amb aforament limitat i es mantindrà la distància social. S’hi podrà accedir sense reserva prèvia i l’entrada serà gratuïta.

El Territori Convidat d’aquest any serà Saborea Lanzarote, que promocionarà els seus productes amb especial èmfasi en els seus vins. Comptarà amb un estand propi i protagonitzarà 3 ponències de la mà de Bodega El Grifo, Bodegas Los Bermejos i Bodegas Vulcano de Lanzarote.

Oferta gastronòmica

CUINA TRADICIONAL

Besta - Manu Núñez i Carles Ramon. Empanada cruixent de tonyina vermella.

Restaurant Llamber - Francisco Heras i Ángel Palacios. “Torto” de blat de moro, guisat de cabra de mar a la sidra, caviar del Pirineu.

Louro - Guillermo Dosil . Torrada de sardina fumada, compota de tomàquet i formatge Cebreiro.

Ca la Nuri - Alex Jiménez i David Noguera. Arròs melós d’ànec i bolets.

Can Culleres - Jordi Asensio. Rovellons botó saltats amb botifarra del Perol, botifarra de pagès ecològica esparracada i rovell trufat.

Foodlona by Miquel Antoja - Miquel Antoja. Rigatoni al tartufo amb cansalada torrada al Xerès i Grana Padano.

La Bonaigua - Víctor Pardo. “Ensaladilla” de La Bonaigua.

TAPES I PLATILLOS

A Pluma - Eugeni de Diego. Ales de pollastre Apluma.

Bar Alegría 1899 - Tomàs Abellán. Truita trufada.

Teòric Taverna Gastronòmica - Oriol Casals. La clotx del Teòric.

Cecconi’s - Alessio Biangini. Risotto de bolets silvestres i tòfona negra.

Restaurant Telefèric - Oscar Cabezas. Brioix de tàrtar de salmó marinat amb ratlladura de llima, maionesa de siracha i avellanes encaramel·lades.

Pepa Tomate - Josep Carbonell. Mollete de picanya de vedella madurada amb chimichurri d’herbes del Mediterrani.

CUINA D’AUTOR

Dos pebrots by Albert Raurich & Takeshi Somekawa. Kebab de xai.

Kao Dim Sum by Josep Maria & Meilan & Nayan Kao. Pastrami xinès amb brioix a la planxa.

Nectari by Jordi Esteve. Caneló de rostit amb encenalls de foie i essència de tòfona.

Virens by Rodrigo de la Calle. “Green Taco” de cochinita vegana amb mole verd i brots tendres.

Tapas 24 by Carles Abellán. Croquetes de pollastre a la catalana, croquetes de pernil ibèric i croquetes de tardor.

Chickoa by Paco Pérez. El mollete Chickoa.

Can Pizza by Max & Stefano Colombo. Arrabbiata.

PASTISSERIA

L’Atelier - Eric Ortuño i Ximena Pastor. Cornet Reus.

Mervier Canal - Lluís Estrada Canal. Frasier.

Escribà -  Christian Escribà. Escribanet de lemon pie.

Pastisseria Takashi Ochiai - Ken Ochiai Martí. Yuzu – Matcha Choux.

Oriol Balaguer - Cheescake amb sorbet de mango-passió.

Gelateria Da Gallo - Nuncio Cona. Cannolo farcit de formatge ricotta d’ovella i granets de festuc de Bronte D.O.P.

Tallers i activitats a l’aula tast

Els tallers de l’Aula Tast són gratuïts però l’aforament és limitat.

DIVENDRES 1

11.30h – 12.00h Acte inaugural

17.00h – 17.30h Tapas 24 by Carles Abellán . Guisat de tradició catalana. Carles Abellán, Xef

17.45h – 18.15h Chickoa by Paco Pérez. El pollastre macerat amb generositat. Franklin Orellana, Xef

18.30h – 19.15h Juvé & Camps. Harmonia monovarietal.. Òscar Roca, Sommelier

19.45h – 20.30h. Saborea Lanzarote – Bodegas El Grifo. El vinya de l’impossible.. Jorge Rodríguez, Enòleg Bodegas El Grifo

DISSABTE 2

12.15h – 13.00h Aperol Spritz. L’aperitiu perfecte.. Oscar Sádaba, Brand Ambassador

13.15h – 13.45h Escribà. Panellets tradinnovadors. Escribà, Pastisser

16.00h – 16.45h Estrella Damm. Tast cerveses Damm. Pepi Ramos, Tècnica de tastos i visites a fàbriques de DAMM

17.00h – 17.30h A Pluma . El pollastre en la seva màxima expressió.. Eugeni de Diego, Xef

17.54h – 18.15h Teòric Taverna Gastronòmica. Cuina tradicional catalana de mar i muntanya.. Oriol Casals, Xef

18.30h – 19.15h Acqua Panna – S.Pellegrino. Un plaer per als sentits.. Juan Muñoz, Sommelier

19.30h – 20.15h Royal Bliss. Masterclass de combinats Royal Bliss. Sergi Estévez, Brand Ambassador

20.30h – 21.15h Saborea Lanzarote – Bodegas Los Bermejos. Lanzarote, la vinya de l’impensable. Ana de León, Gerent de Bodegas Los Bermejos

DIUMENGE 3

12.15h – 13.00h Cinzano. El vermut més premiat del món.. Oscar Sádaba, Brand Ambassador

13.15h – 13.45h Foodlona. Trucs per fer el carrot cake més esponjós del món.. Miquel Antoja, Xef

16.00h – 16.45h Saborea Lanzarote – Bodegas Vulcano de Lanzarote. Essències de Lanzarote. Víctor Díaz, Gerent Bodegas Vulcano de Lanzarote

17.00h – 17.30h Canal. Dolça rutina.. Lluís Estrada Canal, Pastisser

17.45h – 18.15h Llamber. La cuina asturiana al Mediterrani.. Ángel Palacios, Xef

18.30h – 19.15h Freixenet. Blanc o rosat? Vi o cava?. Xavier Flores Benítez, RR.PP. i Enoturisme

19.30h – 20.15h Estrella Damm. Tast cerveses Damm.. Pepi Ramos, Tècnica de tastos i visites a fàbriques de DAMM

L’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i grup gsr organitzen Tast a La  Rambla –  7ª Setmana de Gastronomia de Barcelona-, un gran festival culinari amb més de 25 dels millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat que s’instal·laran a la Rambla de Santa Mònica des del dijous 30 de setembre al diumenge 3 d’octubre.

És la setena edició d’un esdeveniment gastronòmic i ciutadà, de caràcter anual i que compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Són també patrocinadors de la fira Coca-Cola, Royal Bliss i Hostelgrup, als quals cal sumar la col·laboració de Cinzano, Aperol Spritz, Juvé & Camps, Freixenet, Saborea Lanzarote i S.Pellegrino, a més de Makro, un altre any més com a proveïdor Oficial de l’esdeveniment.

El Periódico de Catalunya és el mitjà de comunicació oficial de Tast a La Rambla, que en aquesta edició comptarà també amb la col·laboració del Casal dels Infants del Raval i del CETT. I el suport de Josper, L’OR, ICC, Klimer i Enrique Tomás.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X