Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla tornarà el juny de 2021

3 de setembre de 2020

El passat mes de juny teníem previst celebrar una nova edició del Tast a La Rambla. Ho teníem tot preparat però la situació sanitària derivada de la pandèmia de la  Covid-19 va impedir que poguéssiu gaudir de la millor gastronomia de la ciutat al bell mig de La Rambla.

Però tot i les dificultats, i convençuts de la repercussió positiva que el Tast a La Rambla té per Ciutat Vella i per la restauració de la ciutat, Amics de La Rambla i grup gsr -amb la complicitat de restauradors, patrocinadors i de l’Ajuntament de Barcelona- vam creure necessari adaptar l’esdeveniment a la nova realitat sanitària i preparar un Tast diferent convertint La Rambla en un lloc de trobada segur. Les dates escollides per celebrar el Tast a La Rambla eren del 22 al 27 de setembre, coincidint amb la Festa de la Mercè. Una oportunitat única per convidar tothom a gaudir de la ciutat i de la seva gastronomia.

Malauradament, això tampoc ha estat possible. La situació sanitària que viu el país i la ciutat de Barcelona demanen prudència i responsabilitat, i des d’Amics de La Rambla i grup gsr ens veiem obligats a suspendre l’edició d’aquest any. Per civisme, solidaritat i responsabilitat envers tots els participants i la ciutat, creiem que és el nostre deure prendre aquesta decisió. Seguim i seguirem, però, al costat de la restauració barcelonina; fent-li costat i treballant per assegurar el seu futur.

A ells, especialment,  volem donar les gràcies pel seu suport; així com, a tots aquells que en aquests mesos ens heu animat a celebrar el Tast a La Rambla tot i les dificultats. També volem aprofitar per demanar-vos el vostre suport a tot el sector de la restauració i animar-vos a celebrar el vostre Tast particular en algun dels restaurants de la ciutat. I, si pot ser a La Rambla, encara millor.

Amics de La Rambla i grup gsr comencem a treballar per fer possible la pròxima edició del Tast a La Rambla. El Tast a La Rambla 2021 tornarà amb la il·lusió de ser el punt de retrobament entre els restauradors de Barcelona i els barcelonins, entre la millor gastronomia i la ciutat, entre La Rambla i tots els que l’estimem.

Us esperem a tots el proper mes de juny!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X