Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Taula tècnica

1 de novembre de 2008

Per tal de donar inici a la millora qualitativa de la Rambla, s’ha posat en marxa, la Taula Tècnica Interdepartamental, una mesura de govern que pretén dignificar i reordenar el nostre Passeig.

La taula, que treballa des d’aquest octubre fins al 2010, preveu en primer lloc un anàlisi exhaustiu dels elements més singulars d’aquesta via -habitatges, activitat cultural, configuració física, seguretat...-.

Aquest treball, segons les previsions municipals estarà enllestit el proper mes d’abril, moment a partir del qual es donarà pas als mecanismes de participació.

Segons ha assegurat la regidora de Ciutat Vella, Itziar Gonzàlez, la importància de la participació de la ciutadania en el disseny d’espais com el del nostre Passeig, és el que ha portat a crear l’Observatori de la Rambla, un organisme de caràcter consultiu a través del qual els agents socials com la nostra Associació involucrats a La Rambla aportin els seus suggeriments.

Els punts i solucions que es considerin senzills i fàcils d’implementar es desenvoluparan de manera immediata, segons va explicar Gonzàlez.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X