Torna el Tast a La Rambla, enguany a la Plaça Catalunya
15 de maig de 2023
El Tast a La Rambla, organitzat per Amics de La Rambla i grup Gsr, tornarà del 8 a l’11 de juny en una nova ubicació: la Plaça Catalunya. Les obres de la Rambla Santa Mònica són el motiu d’aquest canvi.
El Tast a La Rambla arriba a la seva novena edició amb més força que mai i aquest any obrirà les portes el dijous 8 de juny a les 12 h. L’horari previst és:
Dijous 8 de juny de 12 a 22 h
Divendres 9 de juny de 12 a 00 h
Dissabte 10 de juny de 12 a 00 h
Diumenge 11 de juny de 12 a 22 h
De nou, el tast reuneix les propostes gastronòmiques dels establiments més interessants de la zona amb una especial atenció a l’oferta del nostre barri.
L’oferta de plats, tapes i postres es complementa amb un programa d’activitats gratuïtes – showcookings, presentacions de productes, tasts... – conduïdes per professionals del sector i cuiners de renom.
De moment hi ha 30 restaurants i pastisseries confirmades. Aquí teniu un primer llistat per anar fent boca (no és un llistat definitiu, però l’oferta del Tast serà segurament aquesta):
Babula Bar 1938. Alfredo Rodriguez. Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace unami i cruixent d'avellana amb cacau
Bar Alegría. Tomás Abellan. Truita trufada del Bar Alegria
Bodega Amposta. Txema Martínez. Entrepà de Botifarra, pa amb tomàquet i allioli
Casa Amalia. Oriol Samitier. Croqueta de pernil ibèric DO Valle de los Pedroches (Añora, Córdova)
Casa de Vivi. Jordi Delfa. Bunyols de bacallà amb llima i mel
Casa Xica. Raquel Blasco i Marc Santamaria. Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi
Cecconi’s. Andrea de Benedicti. Cavatelli a la Norcina i tòfona negra
CentOnze. Devis Vici. Cannolo Mediterrani
Cerveseria Canaletes. Adrián Vega. Costella Ibèrica en salsa BBQ catalana
Ceviche 103. Manuel Alvarado. Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar
Compartir Barcelona. Oriol Castro, Eduard Xatruc, Mateu Casañes i Nil Dulcet. Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra
Don Giovanni. Manuel Valverde. Burrata caramel·litzada fumada
Dos Pebrots. Takeshi Somekawa i Albert Raurich. Mollete casolà de porc ibèric a l'estil "orza"
Espaisucre. Jordi Burtrón. Xocolata 70% + Menta + Llimona + Gerds
Familia Nuri. David Noguera. Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima
Foodlona by Miquel Antoja. Entrepà de calamars a l'andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica
Gaig Barcelona. Carles Gaig. Melós amb suc i formatge del Cadí
Hotel Almanat Restaurante Virens. Rodrigo de la Calle. Pollastre rostit a la llenya amb salsa Huacatay
La Güerita Mexicana. Taco de lluç cruixent amb maionesa de chipotle y xili morita, pic de gall i un toc de llima
L’Atelier. Eric Ortuño i Ximena Pastor. Cornet gelat Reus
Nectari Restaurant. Jordi Esteve. Caneló de salmó salvatge d'Alaska amb guacamole
Oriol Balaguer. Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic
Passtisseria Mervier Canal. Lluís Estrada Canal. LemonPie
Pepa Tomate. Josep Carbonell. Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat
Piel de Gallina. Naikol Andres Roman Aguilera. Pollastre cruixent Seül
Restaurant Informal by Marc Gascons – The Serras. Alejandro Loaiza. Brioxe amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i escorces de Ral d'Avinyó
Restaurant La Pau. Xavier del Amor. Donnutburguesa
Restaurant Moka. Marc López. Botifarra del Perol amb cremós de mongeta blanca
Restaurant Telefèric Bareclona. Aziza El Bachiri. Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, chipotle i ceba crispy
Sant Croi By Albert Roca. Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc
Taberna Kamikaze. Enric Buenida i Aristidez Ribalta. Udon Chilli Crab
Tapas 24. Carles Abellán. Ensalada russa
Xuba Tacos. Antonio Saez. Taco de cochinita pibil
Us esperem, del 8 a l’11 de juny al Tast a La Rambla. Queda menys d’un mes!!!