Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torna Tast a La Rambla

6 de setembre de 2021

Del 30 de setembre al 3 d’octubre, i coincidint amb la Festa Major de La Rambla, la Festa del Roser, enguany torna el Tast a La Rambla. Tast a La Rambla torna després d’un any d’aturada forçada degut a la situació d’alerta sanitària derivada de la Covid-19 en què -per responsabilitat social- l’organització va decidir anul·lar l’anterior edició d’aquesta festa

Som conscients, però,  que els efectes de la pandèmia encara són presents i que cal ser prudents i extremar totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, com podeu veure, les dates de l’edició de 2021 de TAST A LA RAMBLA no han estat les habituals (a principis de juny), si no que ens retrobarem a l’inici de la tardor. Una decisió presa des de l’organització (Amics de La Rambla i grup gsr) amb la intenció de realitzar aquesta trobada gastronòmica en un escenari sanitari el més favorable possible donades les circumstàncies; això és, amb una menor incidència de casos i un procés de vacunació ja ben avançat.

A banda, evidentment, l’organització posarà a disposició dels assistents i participants totes les mesures indicades per les autoritat sanitàries perquè tothom pugui tornar a gaudir de la millor gastronomia de la ciutat al seu carrer més emblemàtic amb tranquil·litat i seguretat.

No cal que us diguem la il·lusió que ens fa retrobar-nos tots de nou a La Rambla. I esperem que ens acompanyeu en aquesta edició del TAST A LA RAMBLA 2021, una edició que enguany té com a eix central la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. En aquest sentit, i durant els dies de celebració d’aquesta VII Setmana Gastronòmica de Barcelona, la proximitat i els productes de km 0 tindran un ampli protagonisme en el nostre espai de restauració. Una filosofia, la de la sostenibilitat, que més enllà de la cuina, impregnarà tot l’esdeveniment amb un concepte de treball ‘plastic free’ en tots els àmbits (neteja, servei, uniformes...).

Així, doncs, us esperem del 30 de setembre al 3 d’octubre a La Rambla de Barcelona per viure de nou la festa de la gastronomia amb el TAST A LA RAMBLA, un acte organitzat per Amics de La Rambla i grup gsr amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que un any més reivindicarà aquest espai de la ciutat com un eix viu a través de la gastronomia.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X