Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tornem a tenir parada de llibres per Sant Jordi!

17 d'abril de 2018

Per segon any consecutiu, l’Associació d’Amics de La Rambla muntarà, el pròxim dilluns 23 d’abril – diada de Sant Jordi – una parada de llibres a La Rambla, a l’altura del Pla de l’Os amb l’objectiu de difondre el coneixement sobre el passeig.

Amics de La Rambla ha fet una selecció de llibres – d’història, de fotografia, de dibuixos, novel·les, infantils... – que parlen de La Rambla o dels voltants de La Rambla.

Entre els llibres que hi podreu trobar hi ha quaderns de viatge (el de La Rambla il·lustrat per Cristina Curto, però també el del Raval dibuixat per Lluïsot o el del Gòtic amb dibuixos de Stéphane Carteron), llibres il·lustrats (com La Rambla de Pilarin Bayés), assajos on resseguir la llarga història del passeig (“Breu Història de La Rambla” d’Enric Vila, “La Rambla de Barcelona” de Manuel Arranz o “la Sisena Flota a Barcelona” de Xavier Theros), llibres de fotografies (“La Rambla 1907-1908”, “Frederic Ballell. La Rambla 1907-1908” o “La Rambla” amb text de Daniel Venteo”).

No hi faltaran llibres amb la història d’alguns dels locals que han fet història a La Rambla com “Valdés, la loteria de la sort”, “Històries de la Boqueria” o, tot i que no era al passeig, “La Criolla” de Paco Villar. I és que el barri també estarà present a la parada amb llibres com “Consuelo Bautista. El Raval”, “Historia y Leyenda del Barrio Chino”, “La Ciudad de los Cafés” o “Històries d’un Raval Desaparegut”.

Aquest any també tindrem llibres escrits pels nostres socis, com la novel·la “Heretaràs La Rambla” de l’Alfred Bosch o “Personajes de La Rambla en el Imaginario popular” escrit per la veïna de La Rambla Alicia Berlanga i per Carmen Marcos. L’Alicia ens acompanyarà aquest any a la nostra parada.

Finalment, el Tast a La Rambla també estarà present a la parada d’Amics de La Rambla amb llibres de gastronomia, alguns escrits per associats nostres com Christian Escribà i Òscar Manresa.

A la parada d’Amics de La Rambla, tothom que vulgui fer-se soci de l’entitat podrà fer-ho i començar a gaudir dels avantatges que ofereix l’Associació als seus socis.

Amics de La Rambla ocuparà la parada número 60, situada al costat del Pla de l’Os i just davant de l’Hotel Internacional (La Rambla 78-80).

Si ja teníeu pensat passar per La Rambla, no deixeu de venir a veure’ns. I si no pensàveu baixar, ja teniu un motiu més per fer-ho.

Us hi esperem!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X