Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tornem a tenir parada de llibres per Sant Jordi!

17 d'abril de 2018

Per segon any consecutiu, lAssociaci dAmics de La Rambla muntar, el prxim dilluns 23 dabril diada de Sant Jordi una parada de llibres a La Rambla, a laltura del Pla de lOs amb lobjectiu de difondre el coneixement sobre el passeig.

Amics de La Rambla ha fet una selecci de llibres dhistria, de fotografia, de dibuixos, novelles, infantils... que parlen de La Rambla o dels voltants de La Rambla.

Entre els llibres que hi podreu trobar hi ha quaderns de viatge (el de La Rambla illustrat per Cristina Curto, per tamb el del Raval dibuixat per Llusot o el del Gtic amb dibuixos de Stphane Carteron), llibres illustrats (com La Rambla de Pilarin Bays), assajos on resseguir la llarga histria del passeig (Breu Histria de La Rambla dEnric Vila, La Rambla de Barcelona de Manuel Arranz o la Sisena Flota a Barcelona de Xavier Theros), llibres de fotografies (La Rambla 1907-1908, Frederic Ballell. La Rambla 1907-1908 o La Rambla amb text de Daniel Venteo).

No hi faltaran llibres amb la histria dalguns dels locals que han fet histria a La Rambla com Valds, la loteria de la sort, Histries de la Boqueria o, tot i que no era al passeig, La Criolla de Paco Villar. I s que el barri tamb estar present a la parada amb llibres com Consuelo Bautista. El Raval, Historia y Leyenda del Barrio Chino, La Ciudad de los Cafs o Histries dun Raval Desaparegut.

Aquest any tamb tindrem llibres escrits pels nostres socis, com la novella Heretars La Rambla de lAlfred Bosch o Personajes de La Rambla en el Imaginario popular escrit per la vena de La Rambla Alicia Berlanga i per Carmen Marcos. LAlicia ens acompanyar aquest any a la nostra parada.

Finalment, el Tast a La Rambla tamb estar present a la parada dAmics de La Rambla amb llibres de gastronomia, alguns escrits per associats nostres com Christian Escrib i scar Manresa.

A la parada dAmics de La Rambla, tothom que vulgui fer-se soci de lentitat podr fer-ho i comenar a gaudir dels avantatges que ofereix lAssociaci als seus socis.

Amics de La Rambla ocupar la parada nmero 60, situada al costat del Pla de lOs i just davant de lHotel Internacional (La Rambla 78-80).

Si ja teneu pensat passar per La Rambla, no deixeu de venir a veurens. I si no pensveu baixar, ja teniu un motiu ms per fer-ho.

Us hi esperem!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X