Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torrons Vicens obre el seu Museu del Torró i la Xocolata

24 de novembre de 2023

Torrons Vicens va inaugurar ahir el seu Museu del Torró i la Xocolata a La Rambla 134.

A l’emotiu acte de inauguració, presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco, va recordar la figura del seu pare i el seu somni d’obrir aquesta botiga.

A banda de l’alcalde de Barcelona, la inauguració d’aquest nou atractiu per La Rambla, va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, del regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, el director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, del xef i responsable dels torrons més innovadors de Torrons Vicenç, Albert Adrià, de l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, i del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar entre moltes altres persones que van voler acompanyar a Àngel Velasco en aquesta espectacular festa de presentació.

Al Museu, ubicat a la planta baixa de la botiga i amb una superfície de gairebé 400 m2 distribuïts en diferents sales,  es pot fer un viatge per la història de l’elaboració del torró i la xocolata mitjançant audiovisuals i panells explicatius. L’experiència viatja des dels mestres torroners d’Agramunt i els xocolaters de Xocolata Jolonch, fins les incorporacions innovadores de xefs com Albert Adrià i José Andrés.

Les entrades pel Museu del Torró i la Xocolata, que inclouen la degustació de torrons i xocolata al final de la visita, tindran un preu reduït pels locals i seran gratuïtes pels menors de 12 anys.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X