Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Torrons Vicens presenta el seu Torró Solidari

11 de novembre de 2022

Ahir  Torrons Vicens va presentar la 8a edició del Torró Solidari de Torrons Vicens a Rac 1 en un programa en directe des d’un lloc molt especial, la Sala teatre del Casal Agramuntí.

El presentador del programa “Islàndia”, Albert Om  va donar el tret de sortida a aquesta nova edició d’aquesta campanya solidària que impulsa la investigació de les malalties infantils minoritàries.

Albert Om va presentar la nova campanya de venda de Torró Solidari, després de batre el rècord de recaptació l’any passat, amb 279.338 euros. Al programa també hi han participat Àngel Velasco, director i propietari de Torrons Vicens, i Gloria García, responsable del Departament de Captació de Fons de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per explicar les novetats d’aquesta campanya. 

Els diners recaptats de la venda de torró van destinats al projecte BRAIN, de l’Hospital Sant Joan de Déu, especialitzat en la investigació i el tractament de les malalties infantils minoritàries, que afecten més de 400.000 d’infants a Catalunya; malalties que, en el 80% dels casos, comporten problemes neurològics o trastorns neuropsiquiàtrics.

Un regal per partida doble

Dissenyat amb l’ajuda del xef Albert Adrià l’any 2015, el Torró Solidari de RAC1, elaborat per Torrons Vicens, té un preu de 7 euros i n'hi ha de dos gustos diferents: el clàssic de praliné d’avellanes amb taronja i el cremós d’ametlla amb cookies. Gràcies a la compra del Torró Solidari, un any més, endolcir-nos el paladar és sinònim de donar esperances al futur de molts infants i a les seves famílies. 

Un regal per partida doble, perquè amb la compra de torró ajudes a oferir un millor diagnòstic i un tractament personalitzat als nens i nenes amb malalties minoritàries. Gràcies a la recaptació del 2021, i al milió i mig d’euros recaptats des dels inicis de la iniciativa, l’Hospital Sant Joan de Déu ha pogut continuar desenvolupant els assajos clínics destinats a tractar malalties tan poc freqüents com l’epilèpsia refractària o la malaltia de Menkes, i estudiar els biomarcadors precoços de l’autisme, entre d’altres.

Torrons Vicens s'associa a Amics de La Rambla

Amb la voluntat d’instal·lar el seu Museu i botiga a La Rambla, i comprometre’s amb el territori, Torrons Vicens s'ha associat a Amics de La Rambla com a empresa patrocinadora.

Des de l’Associació ho veiem com una oportunitat per participar en les seves iniciatives com aquesta campanya solidària.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X