Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tots Som Rambla!

24 d'agost de 2017

Amics de La Rambla vol expressar el seu dolor pel brutal atemptat del passat dijous i donar el nostre condol, solidaritat i suport a les víctimes i a les seves famílies, desitjant una ràpida recuperació a tots els ferits.

La Rambla és un punt de trobada universal. Un espai únic on persones de totes les nacionalitats i creences es barregen per, plegats, gaudir de la vida. L’atemptat terrorista del passat dijous volia acabar amb aquest model de convivència del que La Rambla és un exemple.

El cop ha estat molt dur. La por, el dolor, l’angoixa i la ràbia que tots plegats vam sentir, a poc a poc, han estat desplaçats per la immensa força que la ciutadania ens ha demostrat. Les vostres mostres de solidaritat ens han ajudat a seguir endavant i tenim molt que agrair.

Volem agrair als cossos policials, als serveis mèdics i als serveis de l’Ajuntament de Barcelona, la seva feina. Una feina impecable feta amb professionalitat, entrega, eficiència i empatia.

Volem agrair-vos a tots els veïns, comerciants i treballadors de La Rambla la vostra resposta ràpida i l’acolliment i ajuda que en els moments més durs vau saber donar a totes les persones afectades.

També vau ser molts els barcelonins i visitants que us vau posar a disposició d’aquells que ho necessitaven. A tots vosaltres, també, moltes gràcies. És en els moments difícils quan cal treure el millor d’un mateix i vosaltres ho vau saber fer amb generositat.

Finalment volem agrair totes les mostres de solidaritat que hem rebut. Són moments difícils en els quals una abraçada o un missatge de suport ajuda a tirar endavant.

Barcelona, al crit de “No Tinc Por” ha tornat a fer seva La Rambla. Aquesta força que ens heu fet arribar és la millor cura per deixar enrere aquesta angoixa que fa dies que ens prem el cor.

Us volem demanar un esforç més: no deixeu de ramblejar. La Rambla ha sigut, és i serà, l’espai més emblemàtic de Barcelona i cal que demostrem que res ni ningú ens el podrà prendre.

Moltes gràcies a tots!

Tots som Barcelona!
Tots som Rambla!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X