Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Trobada amb el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa

22 de febrer de 2022

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla es va reunir el passat 22 de febrer amb el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa. A la reunió van assistir també el conseller Santiago Ibarra i la consellera tècnica Natalia Martínez.

A la reunió es van abordar diferents temes relatius a La Rambla:

  • La demanda que fan veïns i comerciants d’un calendari de reforma més ambiciós que redueixi el temps d’afectacions que patirà La Rambla i els seus veïns.
  • La minimització de les molèsties que patiran veïns i comerciants i la cura que cal tenir en la continuïtat del funcionament dels negocis.
  • Hi ha aspectes del pla especial que ja es poden anar avançant (prioritzar passos de vianants, desaparició de les cabines telefòniques, dels xiringuitos de gelats i souvenirs del mig del passeig...).
  • El manteniment i la neteja són prioritaris.
  • Cal millorar la seguretat.
  • Cal actualitzar les estratègies culturals donant prioritat a les activitats existents.

Tot i la importància dels assumptes tractats, es tracta d’una  trobada informal amb la Junta d’Amics de La Rambla, on estan representats, veïns, comerciants i institucions.

La trobada va tenir lloc al Phillippines Club del Grup Andilana i inicia un cicle de trobades de la Junta Directiva d’Amics de La Rambla amb responsables dels diferents grups municipals.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X