Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Trobada del veïnat de La Rambla amb l'equip del Carrefour Market

24 de febrer de 2023

El Carrefour Market de La Rambla ha acollit avui a un grup de veïnes i veïns de La Rambla en una trobada organitzada per Amics de La Rambla.

L’equip del Carrefour Market de La Rambla ens va demanar que organitzéssim aquesta trobada, ja que volia escoltar les necessitats i preocupacions del veïnat amb la intenció d’implementar millores que  fessin millor l’experiència de compra en el seu establiment.

En cas que no hàgiu pogut assistir i tingueu alguna proposta o comentari, feu-nos arribar un mail a info@amicsdelarambla.cat i nosaltres el farem arribar al director de la botiga i al seu equip.

Serveis pensats per al veïnat

També han aprofitat per explicar els serveis que ja ofereixen com el lliurament de productes a domicili o l’App Mi Carrefour.

Precisament, vinculada a aquesta App, Carrefour Market ha presentat  “Mi Abono Caffefour”. Aquest abonament ofereix, per un preu de 5,99 euros al mes, un descompte del 15% en productes frescs (Peixateria, carnisseria, fruiteria, fleca, xarcuteria, verdures, plats preparats, sushi o pollastre rostit. No inclou pernils ni espatlles en peces i/o lots).

El primer mes és gratuït i els descomptes s’acumulen en el xecEstalvi vinculat a l’App.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X