Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tu també pots ser Amic de La Rambla

24 de juliol de 2017

A Amics de La Rambla creiem que La Rambla és de tots els barcelonins i per aquest motiu estem treballant per aconseguir un major equilibri entre l'us turístic i el residencial. En aquest procés que hem iniciat – i que inclou noves normatives que han de regular els usos i prohibir aquells que no són desitjables- l'opinió dels veïns que encara viviu al passeig és fonamental.

Per aquesta raó volem animar-vos a a formar part d'Amics de La Rambla. Tenim una comissió de veïns amb presència a la Junta Directiva i la seva participació ha estat fonamental en el Pla d'Usos de La Rambla (que es troba en període d'exposició pública) i en les actuals negociacions amb l'administració municipal per portar a terme un Pla Especial que reguli altres aspectes del passeig com la mobilitat, les terrasses...

Però tot i que la presència de veïns a L'Associació d'Amics de La Rambla és important actualment, volem que en el futur ho sigui més.

Per aquesta raó, volem convidar a tots els veïns a que us incorporeu a les reunions informatives que organitzarem properament. Volem que participeu, sentir les vostres preocupacions i treballar per fer millor el fet de viure a La Rambla. La preservació de l'habitatge i la millora de les condicions de vida dels veïns de La Rambla són la nostra principal prioritat.

També ens agradaria que us féssiu socis d'Amics de La Rambla. Això us permetrà informar-vos de totes les activitats que organitzem i participar en la elaboració de La Rambla del futur.

Us necessitem i volem que ens feu servir per millorar La Rambla.
Junts ho aconseguirem!

I si no sou veïns, també podeu ser socis d'Amics de La Rambla. Truqueu-nos al 933172940 o escriviu-nos a info@amicsdelarambla.cat i us explicarem com fer-ho.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X