Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Turisme de Barcelona dona les flors i plantes de l’ornamentació del Mirador de Colom a entitats del barri

15 d'octubre de 2018

Com ha fet en els darrers anys, Turisme de Barcelona ha participat en la Festa del Roser decorant amb art floral el Mirador de Colom. La decoració es va poder gaudir del 5 a l’11 d’octubre.

Un cop acabada la Festa, Turisme de Barcelona, ha fet donació de les flors i l’ornamentació a la Fundació Tot Raval, que a través del Banc de Recursos Comunitari de Ciutat Vella, que gestiona Itaka Al Raval, distribuirà les plantes a les diferents entitats socials, centres educatius, institucions culturals, associacions comercials i persones vinculades al Raval que treballen per millorar la cohesió social, la convivència i la qualitat de vida al barri així com fomentar el sentiment de pertinença al barri.

El Mirador de Colom és un espai emblemàtic gestionat per Turisme de Barcelona, que va reobrir les seves portes el 2013, coincidint amb el 125è aniversari del monument, gràcies als treballs de millora integral i recuperació que va realitzar. És un espai emblemàtic molt visitat que l’any 2016 va rebre 86.803 visitants.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X