Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Un "Arribo" espectacular, obre el Carnaval de Barcelona a La Rambla

1 de març de 2019

Ahir La Rambla va viure un espectacular “Arribo del rei Carnestoltes”. La reina Belluga i el rei Tòtil Tocatdelala van pujar des de l’Arts Santa Mònica fins al Palau de la Virreina omplint de gresca, balls i diversió La Rambla.

Acompanyaven a ses majestats, els capgrossos de La Rambla, els grotescos emperadors de les corts europees de Comediants, els Gegants Vells de la Casa de la Caritat i els músics Ganxets.

El recorregut per La Rambla va aturar-se a diferents edificis i espais de La Rambla fent un recorregut per la història del nostre passeig. No hi van faltar les flors que decoraven la carrossa dels reis i dels músics com a homenatge a les floristes de La Rambla. Els reis, en el seu discurs, van tenir un record per Miquel Pallés, florista, ramblista i carnavalero.

Al llarg del recorregut, es van afegir els set ambaixadors que representen els excessos de la festa. Establiments i institucions de La Rambla com el Gran Teatre del Liceu, l’Hotel Oriente,  la Boqueria o el Museu de l’Eròtica van participar en la festa.

Ja al Palau de la Virreina el rei i la reina van declarar la República del Carnaval donant pas a la tradicional Taronjada amb focs d’artifici i la pluja de pètals de taronja.

 

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X