Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Un resum de la Festa del Roser

5 d'octubre de 2015

Encara que encara podeu gaudir d'algunes de les activitats del programa de la Festa del Roser fins el dimecres 7 d'octubre, hem volgut fer-vos arribar un petit resum i algunes imatges a tots aquells que encara no heu pogut baixar a La Rambla per gaudir de la festa.

LA RAMBLA EN FLOR

La Rambla en Flor és la novetat d'aquest any i tenim la intenció de que l'any que ve torni i creixi amb la participació de més entitats i amb més edificis decorats. Dissabte, amb la regidora Gala Pin, alguns Consellers i Conselleres de Ciutat Vella i amb alguns dels artistes encarregats de les decoracions, vam fer una passejada per La Rambla amb parades als edificis guarnits per escoltar les explicacions dels responsables de la decoració.

Fins dimecres 7 podeu venir a La Rambla per veure les decoracions a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona-Teatre Poliorama, a l'Hotel 1898, al Palau de la Virreina, a l'Hotel DO de la Plaça Reial, a l'Ocaña, a l'Arts Santa Mònica, al Museu de Cera de Barcelona i, al Portal de la Pau, la participació de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins.

Precisament la intervenció de Parcs i Jardins és la única participació que quedarà a La Rambla ja que no té el caràcter efímer de les altres.

UNA FLOR UN DESIG

Per tercer any consecutiu, barcelonins i visitants van participar en “Una flor un desig” omplint de flors de colors la cargolera.

Participació, flors, una ambient de festa i de felicitat contagiós... i un resultat espectacular!!

XOCOLATADA POPULAR

Com cada any, el Cafè de l'Òpera va oferir una xocolatada popular al mig de La Rambla. Sota l'atenta mirada dels capgrossos de La Rambla (la venedora de la Boqueria, la florista, el venedor de premsa i l'ocellaire) van ser molts els que es van apuntar a fer una deliciosa xocolata acompanyada amb melindros.

CONCERT: DAVID CARABÉN

David Carabén va ser l'encarregat de posar banda sonora a La Festa del Roser d'enguany. Amb les entrades exhaurides i acompanyat de Marc Lloret al piano i de Pablo Fernández a la trompeta, Carabén va reinterpretar algun dels temes més coneguts de Mishima i altres que no acostumen a sonar en els concerts de la banda barcelonina. Poemes musicats de Joan Vinyoli i versions de Neil Hannon, Serge Gainsbourg i Randy Newman van completar el programa.

El Teatrino del Conservatori del Liceu va tornar a ser un escenari màgic on la proposta íntima de David Caraben va lluir.

VISITES I PORTES OBERTES

Èxit total de les visites i les jornades de portes obertes que Amics de La Rambla organitza amb motiu de La Festa del Roser. Les visites i activitats que es van fer al Museu Marítim, al Gran Teatre del Liceu, al Museu de Cera de Barcelona, al Palau Moja i a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona es van exhaurir molt ràpidament.

També van estar molt plenes les portes obertes i les visites que es van fer al Jamón Experience, al Museu de l'Eròtica de Barcelona, al Palau Güell, al Teatre Principal, a l'Arts Santa Mònica i a La Virreina Centre de la Imatge.

Encara ens queden entrades per visitar el Palau Güell demà i encara podeu gaudir d'alguna activitat i jornada de portes obertes.

Biblioteca del Gòtic – Andreu Nin
La Rambla, 32
Conferència: “Passejada per la Barcelona Maçònica” a càrrec de Josep Ma. Casas
Dimarts, 6 d'octubre a les 19 h
Activitat Infantil: “Contes contats i cantant” a càrrec de Alicia Molina
Dimecres, 7 d'octubre a les 18 h
Aforament limitat. Es recomana inscripció prèvia a la Biblioteca.

Fundació Enric Miralles
Passatge de la Pau, 10 bis
Dimarts 6 i Dimecres 7 d'octubre de 10 a 13:30 i de 16 a 19 h
Portes obertes

Visites al Palau Güell
Nou de la Rambla, 3-5
dimarts 6 d’octubre.
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia (93 317 29 40)

Arts Santa Mònica
La Rambla, 7
“En paraules de Jaime Gil de Biedma”
De dimarts a dissabtes d'11h a 21h.
Diumenges i festius d'11h a 17h
Entrada lliure

La Virreina Centre de la Imatge
La Rambla, 99.
“Michael Snow. Seqüències”
Visites guiades - dimarts 6 d' octubre a les 18 h (aforament limitat)

“Ricard Garcia Vilanova. Llampades en la foscor (Síria, 2011-2015)”
Visites guiades - dimarts 6 d' octubre a les 17 h (aforament limitat)

Horari de dimarts a diumenge de 12 a 20 h
Entrada lliure

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X