Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Us esperem a La Rambla!

1 d'abril de 2020

En aquests moments de dolor, malaltia i aïllament, volia fer-vos arribar un missatge que vol ser d’esperança. 

Són dies difícils. És molt dur quan la gent que estimem emmalalteix o està lluny de nosaltres. I permeteu-me en aquest punt dedicar un sentit homenatge a la Maria Dolors Álvarez, Ramblista d’Honor i gerent de la nostra Associació del 1984 al 2010, que ens va deixar aquesta setmana passada. Serveixi aquest reconeixement personal per recordar a totes les víctimes d’aquesta malaltia.

També, com va passar, l’agost de 2017, és obligat agrair la feina de tot el personal mèdic i sanitari i, a més, la de les persones que fan que Barcelona segueixi funcionant malgrat la buidor.

Però tot i la duresa del moment que estem vivint, estic convençut que, més d’hora que tard, ens en sortirem i tornarem a recuperar la vitalitat i l’energia que aquests dies ens falta. La unió de tots i totes, la solidaritat i la nostra força com a societat ens empenyerà per aconseguir una Rambla, una ciutat, encara més forta.

De moment,  però, és molt dur veure La Rambla buida. I és molt dur perquè La Rambla sense gent, sense vosaltres, no és La Rambla. Perquè tot i que La Rambla és plena d’edificis històrics, teatres, monuments, comerços, restaurants, locals d’oci, bars i hotels, La Rambla és, sobretot, persones.

El coronavirus ens ha obligat a renunciar a l’espai públic i, per això, quan tornem a la normalitat, hem de recuperar aquest espai, hem de gaudir dels carrers i fer-los nostres de nou.

La Rambla ha de ser l’epicentre d’aquesta recuperació de l’espai públic. Quan tot això acabi, hem de ramblejar!

A Amics de La Rambla comencem a treballar per donar-vos motius per fer-ho. 

Ànims i força a tothom. Cuideu-vos molt i cuideu a qui us envolta.I quan puguem tornar a abraçar-nos... us esperem a La Rambla!

Fermín Villar Chavarria

President d'Amics de La Rambla

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X