Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Veïns i comerciants de La Rambla diuen prou

1 de març de 2021

Davant dels repetits aldarulls que s’han produït les darreres nits i, sobretot, davant de l’augment de la violència i de les conseqüències per a edificis i el patrimoni de La Rambla, els veïns i els comerciants de La Rambla han expressat en diferents mitjans el seu cansament, la seva por i la seva desesperació, per la difícils situacions que s’han viscut a La Rambla.

Preocupa especialment l’atac a edificis patrimonials com la Casa Bruno Cuadros (la “Casa dels Paraigües”) o l’edifici de l’Escola Elisava i la Biblioteca Andreu Nin. Amics de La Rambla vol demanar protecció i respecte per a tots els edificis però especialment per aquells que són patrimoni de tots els barcelonins.

També preocupa la vandalització del mobiliari de les terrasses i per aquest motiu Amics de La Rambla demana als restauradors del passeig que retirin al màxim els elements de les terrasses que estan en funcionament i a les autoritats municipals que retirin les terrasses dels establiments que, per causa de la pandèmia de la Covid 19, han tancat definitivament.

Finalment, Amics de La Rambla vol reiterar un cop més el seu recolzament als cossos de seguretat i, especialment, a la Guàrdia Urbana i a la comissaria que aquest cos té a La Rambla i que ha patit els irracionals atacs dels violents. També demanem a tots els grups municipals presents a l’Ajuntament de Barcelona el seu compromís ferm i inequívoc contra la violència i qualsevol tipus d’aldarull.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X