Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Visites guiades a l'Aquàrium de Barcelona

26 de juliol de 2023

Des del passat 6 de juliol, l’Aquàrium de Barcelona ofereix una visita guiada a través dels seus aquaris per convidar-vos a descobrir tots els secrets i les curiositats que s’amaguen al fons del mar.

Acompanyats de la mà d'un expert l’Aquàrium us acosta als tresors de la Mediterrània i us convida a emprendre un viatge a les aigües càlides dels mars tropicals per conèixer l'explosió de colors que exhibeixen les espècies que hi viuen.  Un recorregut d’una hora i mitja per conèixer i aprendre a estimar el què amaga la natura sota aquest mantó de diferents blaus.

Un cop finalitzada la visita, us acompanyaran a la sala Planeta Aqua perquè pugueu delitar-vos amb les capbussades dels hostes més trapelles de l’Aquàrium, els pingüins, mentre els seus cuidadors els donen menjar. Al acabar la visita podeu gaudir de les instal·lacions tanta estona com vulgueu. 

Horari:

Dijous de 9.30h a 11.00h – Idioma anglès

Dissabte de 9.30h a 11.00h – Idioma català/ castellà

Diumenge de 9.30h a 11.00h –Idioma anglès

Preu:

Adult (a partir d’11 anys): 39€

Infantil (de 5 a 10 anys): 25€

Sènior: 31€

No us perdeu aquesta experiència única. Taurons, rajades, pops, cavallets de mar, i peixos de tots colors us esperen amb les aletes ben obertes! 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X