Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Voleu aportar les vostres fotos a un llibre sobre La Rambla?

12 de maig de 2023

Us tornem a enviar aquesta notícia ja que el llibre està finalitzant la seva etapa de producció i queda poc temps per enviar material. Si teniu material fotogràfic de La Rambla i us agradaria que s'incorporés al llibre, és el moment de fer-lo arribar a l'autor.

El periodista, escriptor i amic, Albert Torras Corbella, autor de “El Gran Teatre del Liceu Desaparegut” entre altres llibres, està preparant un llibre sobre La Rambla que publicarà l’editorial efadós dins la col·lecció “Catalunya Desapareguda”.

El llibre recollirà fotografies de La Rambla, dels seus edificis rellevants, dels comerços històrics desapareguts i dels que han evolucionat sense perdre l’essència, de les activitats de carrer i dels personatges històrics, d’esdeveniments i de moments importants de la història de la ciutat i el seu reflex a La Rambla.

Totes les fotos que mostrin La Rambla o l’activitat a La Rambla són de molt interès per afegir-se a un llibre monogràfic sobre el nostre carrer.

Si teniu fotos històriques, si voleu que el vostre comerç o pis aparegui en el llibre o voleu ajudar a fer més gran aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb l’autor.

Albert Torras Corbella

673.054.010 o  albert_torras_corbella@hotmail.com

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X