Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Workshop sobre les llums de Nadal de La Rambla

8 d'abril de 2015

Amics de La Rambla i la Fundació Enric Miralles organitzen un workshop sobre el disseny de les llums de Nadal de La Rambla. El taller tindrà lloc del 13 al 24 d'abril.

L'objectiu d'aquest workshop és reflexionar sobre la il·luminació nadalenca i dissenyar propostes innovadores per la llum de Nadal de La Rambla utilitzant materials i tècniques tradicionals de forma innovadora i creativa.

En el taller participaran alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO de l'Institut Quatre Cantons amb la supervisió de la Fundació Enric Miralles i de l'arquitecta i vocal de la Junta Directiva d'Amics de La Rambla, Benedetta Tagliabue.

Els estudiants treballaran per desenvolupar una proposta de projecte d'il·luminació nadalenca de La Rambla alhora que aprenen a fer servir diferents tècniques: collages, fotomuntatges, models i dibuixos amb l'ajuda i la supervisió dels tutors de la Fundació i de l'estudi d'arquitectura EMBT Miralles Tagliabue arquitectes.

Aquests treballs serviran de base per dissenyar les llums de Nadal de La Rambla del futur, un projecte en el que està participant la Fundació Enric Miralles en col·laboració amb Amics de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X