Ara a l’estiu, ve molt de gust una cuina més lleugera i refrescant. La Cuina de la Boqueria organitza, el pròxim dimarts 10 de juliol, un taller de cuina refrescant d’estiu de la mà de Pili Borra, professora de cuina bio creativa i naturòpata.
A banda d’aprendre amb les receptes del menú, la Pili Borra atendrà totes les preguntes que vulgueu fer-li sobre nutrició i cuina saludable.
Els plats que es treballaran són:
Gaspatxo passió
Torradeta amb paté de pastanaga al curri
Amanida d’estiu amb vinagreta d’albercocs
Hamburguesa de quinoa amb salsa picant de pebrots
Pastís de fruits vermells
La durada prevista és de 180 minuts. El taller comença amb una explicació de la classe i de les receptes que s’elaboraran. Després s’elaboren els plats i finalment es sopen els plats preparats.
El preu del curs (que inclou el taller, el menjar i les begudes) és de 50€ per persona, però els socis d’Amics de La Rambla teniu un 10 % de descompte.
Podeu reservar la vostra plaça al 609219089 o a reserva@lacuinadelaboqueria.com
TALLER: CUINA REFRESCANT D’ESTIU
Dimarts, 10 de juliol de 2018 de 19 a 22 h
Període de validesa: Del 05/07/2018 al 11/07/2018
La Cuina de la Boqueria
Junta de Comerç, 14
08001 Barcelona
Tel. 609219089
hola@lacuinadelaboqueria.com
http://www.lacuinadelaboqueria.com/es/