ENTRANTE | ENTRANT | STARTER
Carpaccio de calabacín con vinagreta de piñones y migas de bacalao - Carpaccio de carbassó amb vinagreta de pinyons i molles de bacallà - Courgette carpaccio with pine nut vinaigrette and codfish crumbs
PLATO PRINCIPAL | PLAT PRINCIPAL | MAIN COURSE
Canelón con bechamel de leche de cabra y trompeta de la muerte - Caneló amb beixamel de llet de cabra i trompeta de la mort - Cannelloni with goat milk béchamel sauce and black chanterelle mushrooms
POSTRE | POSTRE | DESSERT
Canelón parte II: Relleno de compota de manzana con "bechamel" de turrón y crema - Canelón parte II: Farcit de compota de poma amb “beixamel” de torró i crema - Cannelloni part II: Filled with apple compote with nougat and cream béchamel sauce
La Charla D.O. Rueda
Pomal 500 Crianza D.O. Rioja
Cava Codorniu Limited Edition Brut
Aigua i refrescs
Cafè
59 € per persona
Condicions de pagament: 100 prepagament i cancel·lació fins a 5 dies abans.
Període de validesa: 26/12/2024
Hotel Le Meridien Barcelona
La Rambla 111
08002 Barcelona
Tel. 933186200
guest.barcelona@lemeridien.com