CENA NOCHEBUENA - SOPAR NIT DE NADAL - CHRISTMAS EVE DINNER
APERITIVO | APERITIU | APPETIZER
Tártar de espárrago blanco - Tàrtar d’espàrrec blanc - White asparagus tartare
Buñuelo esponjoso del bosque - Bunyol esponjós del bosc - Spongy fritter
Tostadita de queso brie con uvas asadas - Torradeta de formatge brie amb raïms rostits - Brie on toast with roasted grapes
ENTRANTE | ENTRANT | STARTER
Crema de alcachofas confitadas con crocante de jamón ibérico y avellanas - Crema de carxofes confitades amb crocant de pernil ibèric i avellanes - Cream of artichoke confit with crunchy iberian ham and hazelnuts
PLATOS PRINCIPALES | PLATS PRINCIPALS | MAIN COURSES
Rodaballo con beurre blanc y almejas al vino blanco - Turbot amb beurre blanc i cloïsses al vi blanc - Turbot with beurre blanc and clams in white wine
Costilla de cordero con milhojas de verduras - Costella de xai amb milfulles de verdures - Lamb rib with vegetable millefeuille
POSTRE | POSTRE | DESSERT
"Tió de Nadal": Tronco de navidad con chocolate estilo 111 - "Tió de Nadal": Tronc de nadal amb xocolata estil 111 - "Tió de Nadal": Christmas log with 111-style chocolate
La Charla D.O. Rueda
Pomal 500 Crianza D.O. Rioja
Cava Codorniu Limited Edition Brut
Aigua i refrescs
Cafè
85 € per persona
Condicions de pagament: 100 prepagament i cancel·lació fins a 5 dies abans.
Període de validesa: 24/12/2024
Hotel Le Meridien Barcelona
La Rambla 111
08002 Barcelona
Tel. 933186200
guest.barcelona@lemeridien.com