Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Casa Beethoven

Casa Beethoven
Informació

Adreça
La Rambla, 97
08002 Barcelona

Telèfon
93 301 48 26

Emailludwigvb@casabeethoven.com

Visitar website

Des de l’any 1880 Casa Beethoven és un punt de visita obligada per a tots els afeccionats a la música de la nostra ciutat. Professionals i amateurs saben que en les atapeïdes lleixes d’aquest establiment s’amaga la partitura que estan buscant.
La botiga està especialitzada en partitures –tenen més d’un miler de referències - però també ofereix un catàleg important de llibres musicals, manuals i llibres especialitzats en diferents estils musicals.
Un aparador petit que sembla sortit d’una pel•lícula històrica, mobles antics de fusta, lleixes carregades de partitures, el piano al mig de la botiga (en el que en Jaume, o algun dels seus convidats, ofereix improvisats recitals) i un aparent desordre son algunes de les raons que fan que Casa Beethoven resulti encisadora.
Accepten consultes i comandes per correu, fax o email, però val la pena anar a la botiga i deixar-se aconsellar ja que tots els dependents saben del que parlen. Entrar a Casa Beethoven es una experiència sempre recomanable, és com fer un viatge en el temps. Cal anar sense preses, hi ha que mirar, remenar i respirar l’ambient d’un dels establiments amb més història de La Rambla.
L’horari de Casa Beethoven és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. El dissabte fan el mateix horari al matí però per la tarda obren de 17 a 20 h.

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h.

Dissabte fan el mateix horari al matí però per la tarda obren de 17 a 20 h.

Diumenges tancat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X