Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Hotel Continental

Hotel Continental
Informació

Adreça
La Rambla, 138
08002 Barcelona

Telèfon
933 01 25 70

Visitar website

L'Hotel Continental és un dels establiments hotelers que formen part de la història de La Rambla. Al llarg de més d'un segle d'història, l'hotel ha canviat dos cops d'ubicació sense moure's de La Rambla de Canaletes.

Inicialment l'Hotel estava a la cantonada de La Rambla amb Plaça de Catalunya. L'Any 1931, l'Hotel va ser adquirit per la família Malagarriga Vallet (que encara són els actuals propietaris) i va canviar d'ubicació situant-se al Palau de la Marquesa de Pallejà, just al costat d'on es trobava.

En aquesta nova ubicació, en els baixos, va albergar el “Bar Automàtic”. Aquest bar va estar funcionant del 1932 al 1947 i en el seu temps va suposar una revolució tecnològica ja que el sistema de dispensació de begudes i menjar era mitjançant maquines.

Durant la Guerra Civil espanyola, l'hotel va ser col·lectivitzat, convertint-se en una seu del govern local.

L'any 1975 va passar a ocupar la seva actual ubicació a La Rambla 138, on ocupa tres plantes d'un gran edifici que comparteix amb altres establiments hotelers.

Actualment és un hotel de tres estrelles que manté l'ambient familiar i el servei personalitzat com a elements distintius entre l'abundant oferta hotelera de la zona. Les seves habitacions estrella tenen uns petits balcons que s'obren a l'espectacle de La Rambla.

Una de les característiques de l'Hotel és que ofereix un servei de buffet 24 h als seus clients. Dos petits menjadors – un d'ells amb vistes a La Rambla - i una petita terrassa interior són les zones comuns que permeten gaudir d'aquest buffet de menjars i begudes.

L'Hotel Continental és l'únic establiment hoteler de la ciutat que apareix a Guia Michelin des de la primera edició – de l'any 1910 – i fins als nostres dies. Però aquest no és l'únic tret distintiu que el fa especial: Entre els seus hostes famosos, destaca George Orwell que el cita a “Homenatge a Catalunya” que va escriure en part a les seves habitacions. Altres reconeguts hostes són el director d'orquestra Herbert von Karajan o el cantant Antonio Machin.

En l'apartat d'anècdotes, els seus balcons serveixen con a un mirador privilegiat perquè les televisions mostrin les celebracions del Barça a Canaletes.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X