Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Museu de l'Eròtica de Barcelona

Museu de l'Eròtica de Barcelona
Informació

Adreça
La Rambla, 96
08002 Barcelona

Telèfon
933 189 865

Emailinfo@erotica-museum.com

Visitar website

Museu de l'Eròtica de Barcelona

Al cor de La Rambla trobem el primer museu dedicat exclusivament a l’art i la cultura eròtica del nostre país. El Museu va néixer amb la clara intenció de divulgar la cultura eròtica oferint a la ciutat un centre d’informació didàctic i lúdic a l’hora. 

El fons del Museu de l’Eròtica està composat per més de 800 peces d’alt valor històric que, tenint l’eròtica com a tema principal, pertanyen a diferents expressions de la cultura humana. Hi ha peces que tenen valor històric, arqueològic, artístic, antropològic, literari o, senzillament, lúdic.

L’erotisme està sempre present en la història de la nostra civilització. L’erotisme a les civilitzacions antigues està especialment present en les representacions artístiques que han arribat fins els nostres dies. Al museu trobem reproduccions de les estàtues clàssiques o dels frescos de Pompeya.

Art de diferents civilitzacions (des de la India fins les diferents cultures africanes passant per Japó o mostres d’erotisme europeu), postals eròtiques del segle XIX, una col•lecció especialment dedicada al sadomasoquisme o exposicions d’art contemporani amb motius eròtics… la col•lecció del Museu es molt variada i es complerta amb fons privats que s’exposen de manera temporal.

Obert tots els dies de l'any de 10 a 24 h

El dia 24/12 fina a les 17 h

El dia 25/12 esà tancat.

El dia 1/1 obre a les 12 h

 

Com arribar

Metro: L3 Liceu

Bus: 59,91, v13

Preus

General 9 €

Reduïda 8 € (estudiants, jubilats, carnet jove, persones amb discapacitat i acompanyant).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X