Amics de la Rambla

Amics de la Rambla
"Les infermeres en l’atemptat del 17A"
10€ Comprar

"Les infermeres en l’atemptat del 17A"

Ara podeu adquirir a Amics de La Rambla el llibre “Les infermeres en l’atemptat del 17A. Històries de solidaritat i professionalitat” publicat per Ediciones San Juan de Dios – Campus Docent.

La publicació vol visibilitzar el treball infermer en la situació d’emergència generada per l’atac terrorista . Construït a partir dels relats de persones que, amb la seva feina, van ajudar a les víctimes de l’atemptat. Uns apareixen amb noms i cognoms i altres des de l’anonimat, però tots ells han volgut compartir com van viure i que van sentir aquella tarda del 17 d’agost del 2017.

En el llibre, infermeres i infermers expliquen la seva actuació professional, però també relaten com es van sentir, les emocions sentides en els primers moments i també dies després. En un nou acte de generositat, tots els testimonis comparteixen les seves experiències personals perquè no caiguin en l’oblit i ens ajudin a entendre millor i d’una manera més completa la història del que va passar i de com ho vam viure.

El llibre té un preu de 10 € i els beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme.

Fes la teva compra

"Les infermeres en l’atemptat del 17A"
10€
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X