Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Neteja i Manteniment

La neteja i el manteniment de la Rambla són dos aspectes bàsics per a la correcta conservació del nostre entorn més proper.

Per tal de vetllar per aquest objectiu, l’Associació a més de fer un seguiment puntual de la situació està adherida a l’Acord Cívic per a una Barcelona Neta i Sostenible, l’eina de diàleg per a la implantació dels Nous Serveis de Neteja i Recollida Selectiva de Residus, que ha fet possible el consens i la complicitat entre l’Ajuntament de Barcelona i la societat civil. L'implicació d'Amics de La Rambla en aquest projecte permet un 10% de descompte en les taxes d’escombreries i recollida de residus de tots els associats de la nostre entitat.

Amics de La Rambla, a més, canalitza davant les autoritats competents, les qüestions dels socis en relació a la neteja. Han estat iniciatives de La Rambla, per exemple, les sol•licituds d’increment de papereres al Passeig, de repintat de senyals viàries, d’instal•lació de WC públics i de rampes als WC públics de Pitarra, …

Tanmateix, sota les premisses d’aquest mateix objectiu de conservació de l’entorn, l’Associació ha dedicat i continua dedicant molta atenció als arbres de La Rambla, un dels símbols més universals del Passeig. Així, a més de sol•licitar la poda periòdica dels plataners s’ha aconseguit millorar l’aspecte dels escocells dels arbres, col•locant terra compacta que permet transpirar a les arrels i evita concentracions d’aigua quan plou,

A petició de l’Associació s’ha canviat, també, el paviment en mal estat, s’ha fet una revisió a tots els fanals del Passeig.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X