Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Comerç

El comerç és una de les activitats claus a la Rambla i també un dels col•lectius majoritaris de la nostra entitat. De fet, va ser un comerciant, Amadeu Bagués, conegut joier i Prohom de la ciutat, qui al 1960 va proposar crear l’Associació a una desena de persones, entre elles els titulars d’alguns dels establiments més emblemàtics del Passeig.

Durant aquests prop de 50 anys, el comerç ha canviat força, però l’esperit de servei de l’Associació envers els comerciants del Passeig es manté intacte. El principal objectiu es defensar els interessos d’aquest col•lectiu i donar a conèixer La Rambla com a Eix Comercial complet.

Així, a més de representar-los davant les institucions, l’Associació lidera diverses iniciatives durant l’any per promocionar el comerç de la Rambla i afavorir la visita de clients.

Són iniciativa de la nostra entitat, el plànol turístic-comercial de La Rambla i de la ciutat, la il•luminació de Nadal, la targeta d’Amic de La Rambla amb descomptes i avantatges per als seus titulars als establiments adherits a la iniciativa, l’estampació i distribució de bosses per al comerç, així com diversos i variats acords amb entitats financeres, empreses de subministraments, empreses de serveis,... gràcies als quals els associats de La Rambla gaudeixen de nombroses avantatges i reben un tracte preferencial.

A més, Amics de La Rambla pertany a la Fundació Eixos de Barcelona, entitat que agrupa els 19 eixos comercials de la ciutat i amb la que es treballa per la promoció de tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç urbà en els ordres social, econòmic i cultural.

És juntament a aquesta Fundació que Amics de la Rambla ha entrat a formar part de la Shopping Line, el recorregut comercial promocionat per Turisme de Barcelona, aquí i fora de les nostres fronteres.

Tanmateix, l’Associació ofereix als seus socis serveis com el de tramitació de permisos davant l’Ajuntament; d’assessorament sobre difrentes aspectes que permeten el correcte desenvolupament de l'activitat comercial; d’informació sobre temes diversos, com l’arribada de creuers, calendari i horaris comercials, campanyes especials,…

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X