Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Convivència Ciutadana

Conviure és fer els drets individuals compatibles amb els col·lectius i millorar la qualitat de vida del veïnat. Aquest objectiu es fa especialment important en espais com La Rambla on cada dia conflueixen més de 214.000 persones, totes diferents.

L’Associació com a entitat de trobada de diferents col·lectius que conviuen al Passeig participa de forma activa en diferents iniciatives que treballen per afavorir la convivència pacífica i saludable a La Rambla.

Així, l’Associació es convidada d’excepció, per exemple, a la Comissió Institucional d'anàlisi i tractament del fenomen del vandalisme; participa sistemàticament al Consell Ciutadà i a les Audiències Públiques del Districte de Ciutat Vella.

A més, forma part de la Fundació Tot Raval i cada any col•labora amb la Comunitat de Sant Egidi al Dinar Solidari del dia de Nadal. Destacar, també, la vessant solidaria de col•lectius de socis com els quiosquers, que des de fa anys, coincidint amb les festes del Roser fan donació de diferents imports a entitats que treballen per la millora de les condicions dels més necessitats, o dels malalts.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X