Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats Comercials

El comerç és una de les activitats claus a la Rambla i també un dels col·lectius majoritaris de la nostra entitat. De fet, va ser un comerciant, Amadeu Bagués, conegut joier i Prohom de la ciutat, qui al 1960 va proposar crear l’Associació a una desena de persones, entre elles els titulars d’alguns dels establiments més emblemàtics del Passeig.

Durant aquests prop de 50 anys, el comerç ha canviat força, però l’esperit de servei de l’Associació envers els comerciants del Passeig es manté intacte. El principal objectiu es defensar els interessos d’aquest col·lectiu i donar a conèixer La Rambla com a Eix Comercial complet.

Així, a més de representar-los davant les institucions, l’Associació lidera diverses iniciatives durant l’any per promocionar el comerç de la Rambla i afavorir la visita de clients.Són iniciativa de la nostra entitat, el plànol turístic-comercial de La Rambla i de la ciutat, la il·luminació de Nadal, la targeta d’Amic de La Rambla amb descomptes i avantatges per als seus titulars als establiments adherits a la iniciativa, l’estampació i distribució de bosses per al comerç, així com diversos i variats acords amb entitats financeres, empreses de subministraments, empreses de serveis,... gràcies als quals els associats de La Rambla gaudeixen de nombroses avantatges i reben un tracte preferencial.

A més, Amics de La Rambla pertany a la Fundació Eixos de Barcelona, entitat que agrupa els 19 eixos comercials de la ciutat i amb la que es treballa per la promoció de tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç urbà en els ordres social, econòmic i cultural.
És juntament a aquesta Fundació que Amics de la Rambla ha entrat a formar part de la Shopping Line, el recorregut comercial promocionat per Turisme de Barcelona, aquí i fora de les nostres fronteres.

Tanmateix, l’Associació ofereix als seus socis serveis com el de tramitació de permisos davant l’Ajuntament; d’assessorament sobre difrentes aspectes que permeten el correcte desenvolupament de l'activitat comercial; d’informació sobre temes diversos, com l’arribada de creuers, calendari i horaris comercials, campanyes especials...

Convenis i Subvencions

Acord Cívic per a una Barcelona Neta i Sostenible
L'adhesió de la nostra Associació a aquest compromís afavoreix un 10% de descompte en les taxes d’escombreries i recollida de residus de tots els associats de la nostre entitat.

Shopping Line
L’adhesió de La Rambla al Shopping Line assegura tot un seguit d’avantatges per als membres de l’Associació, entre elles la possibilitat d'aparèixer de manera individual en tota la difusió que realitza l'Ajuntament. En aquest cas, cal pagar una “quota de connexió” de 600 € i una quota anual variable de 650 a 1.545 €, en funció de la superfície de l’establiment. Els socis d’Amics de La Rambla gaudiran d’un descompte del 50% en la quota de connexió i del 25% en la quota anual. Els qui formalitzin aquest tipus de promoció, rebran un distintiu que podran col·locar en el seus aparador per identificar les seves botigues.
Caixa Catalunya. Aquesta entitat ofereix als Amics de la Rambla com a integrants de la Shopping Line, tracte preferent pel que fa a les targetes emeses per entitats financeres estrangeres.

Banc Sabadell-Atlàntic
Tracte preferent per a tots els associats a Amics de La Rambla.

Ribé Salat Associats
Condicions especials en contractació d’assegurances, i serveis laborals, comptables i d’inversió.

Dommia
Proveïdor de Serveis d’Internet i disseny de Webs. Tracte preferent a socis de La Rambla.

Anualment l’Associació rep subvencions d’ens diversos per a cobrir les despeses de diverses iniciatives d’interès general – Festes del Roser, Estudi de vianants, bosses de comerç,…). Aquestes subvencions s’han de renovar cada any.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X