Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Activitats Comercials

El comerç és una de les activitats claus a la Rambla i també un dels col·lectius majoritaris de la nostra entitat. De fet, va ser un comerciant, Amadeu Bagués, conegut joier i Prohom de la ciutat, qui al 1960 va proposar crear l’Associació a una desena de persones, entre elles els titulars d’alguns dels establiments més emblemàtics del Passeig.

Durant aquests prop de 60 anys, el comerç ha canviat força, però l’esperit de servei de l’Associació envers els comerciants del Passeig es manté intacte. El principal objectiu es defensar els interessos d’aquest col·lectiu i donar a conèixer La Rambla com a Eix Comercial complet.

Així, a més de representar-los davant les institucions, l’Associació lidera diverses iniciatives durant l’any per promocionar el comerç de la Rambla i afavorir la visita de clients.Són iniciativa de la nostra entitat, el plànol turístic-comercial de La Rambla i de la ciutat, la il·luminació de Nadal, la targeta d’Amic de La Rambla amb descomptes i avantatges per als seus titulars als establiments adherits a la iniciativa, l’estampació i distribució de bosses per al comerç, així com diversos i variats acords amb entitats financeres, empreses de subministraments, empreses de serveis,... gràcies als quals els associats de La Rambla gaudeixen de nombroses avantatges i reben un tracte preferencial.

A més, Amics de La Rambla pertany a Barcelona Oberta, entitat que agrupa els eixos comercials turístics de la ciutat i amb la que es treballa per la promoció de tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç urbà en els ordres social, econòmic i cultural.

Amics de la Rambla ha entrat a formar part de la Shopping Line, el recorregut comercial promocionat per Turisme de Barcelona, aquí i fora de les nostres fronteres.

Tanmateix, l’Associació ofereix als seus socis serveis com el de tramitació de permisos davant l’Ajuntament; d’assessorament sobre difrentes aspectes que permeten el correcte desenvolupament de l'activitat comercial; d’informació sobre temes diversos, com l’arribada de creuers, calendari i horaris comercials, campanyes especials...

Convenis i Subvencions

Acord Cívic per a una Barcelona Neta i Sostenible
L'adhesió de la nostra Associació a aquest compromís afavoreix un 10% de descompte en les taxes d’escombreries i recollida de residus de totes les institucions i establiments associats a Amics de La Rambla

Club LLeureSport
Aquest conveni és vàlid tant al CEM Frontó Colom com al CEM Can Ricart. En els dos centres esportius municipals, les persones associades  a Amics de La Rambla i els treballadors de les empreses associades gaudeixen  d'un descompte del 50% en la inscripció i un 10% de rebaixa en la quota de tot el dia.

Consorci de Normalització Lingüística
El conveni amb el CNL de Barcelona facilita a totes les persones i empreses associades, informació de les campanyes que està desenvolupant el CNL i se'ls facilita la matrícula preferent en els cursos de català que organitza el CNL de Barcelona. A més, en el marc d'aquest conveni, també es promou el programa Voluntariat per la llengua. Totes les activitats del CNL i el mateix conveni s'estenen sota la premissa de que el català és una eina d'inclusió i s'ha d'apropar al màsim a tots els ciutadans.

Diari El Raval
Aquest mitjà especialitzat en informació local del Raval, ofereix descomptes a les persones, entitats i comerços associats a Amics de La Rambla per anunciar els seus comerços i serveis a la seva publicació mensual, la qual es distribueix gratuïtament i de forma ininterrompuda al barri del Raval i voltants des de l'any 1993.

Diari Línia La Rambla
Les persones, entitats i comerços associats a Amics de La Rambla gaudeixen d'un descompte del 75% en la compra d'espais publicitaris en aquesta publicació mensual que es distribueix gratuïtament. La tirada d'aquesta publicació és de 100.000 exemplars mensuals que es distribueixen en més de 30 punts de La Rambla.

Dommia
Proveïdor de Serveis d’Internet i disseny de Webs. Tracte preferent a les persones, comerços i entitats associades a Amics de La Rambla.

Mapfre
L'acord amb aquesta companyia d'assegurances, garanteix un preu especial als comerços associats d'Amics de La Rambla en la contractació de productes d'aquesta entitat: Assegurança ITT per a comerços, Assegurances de salut per a Pimes. Assegiramces d'indemnització i salut per a autònoms i reemborsament de despeses mèdiques.

Unimat  
L'acord amb aquesta companyia amb una àmblia oferta de serveis en matèria de prevenció de riscos laborals, salut individual i col·lectiva i formació espacialitzada, assegura a les persones i empreses associades a Amics de La Rambla, assesorament i condicions especials en la seva contractació.

Anualment l’Associació rep subvencions d’ens diversos per a cobrir les despeses de diverses iniciatives d’interès general – Festa Major de La Rambla, Nadal a La Rambla, Llums de Nadal, Tast a La Rambla - . Aquestes subvencions s’han de renovar cada any.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X