Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa Major de La Rambla - Festa del Roser

La Festa Major de La Rambla - Festa del Roser, que Amics de La Rambla organitza ininterrompudament des de l'any 1961, és la celebració anual amb la qual volem convidar a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla. Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, prenen el màxim protagonisme.

Des de fa uns anys, hem volgut que les flors siguin les protagonistes de la Festa i molts dels actes estan relacionats amb la tradició de les flors a La Rambla.

Objectiu

El principal objectiu de la Festa del Roser és, amb la promoció de l’art floral i de l’ofici de florista, relacionar flors i Rambla. La tradició de les flors a La Rambla és històrica i és un dels elements tradicionals del passeig que cal defendre i promoure.

Per aconseguir aquest objectiu comptem amb la participació dels floristes de La Rambla, del Gremi de Floristes de Catalunya i de l’Escola de Disseny Floral i paisatgisme. Amics de La Rambla va signar el mes de setembre de 2017 un conveni de col·laboració amb el Gremi de Floristes de Catalunya i amb l’Escola de Disseny Floral i Paisatgisme per tal de portar a terme aquest projecte.

Flors, cultura, tradició i participació amb la intenció d'apropar La Rambla als barcelonins convidant-los a redescobrir-la i a gaudir-la més que mai.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X