Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa del Roser

La Festa del Roser, que Amics de La Rambla organitza ininterrompudament des de l'any 1962, és la celebració anual amb la qual volem convidar a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla. Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, 

Des de fa uns anys, hem volgut que les flors prenguin el protagonisme de la Festa i molts dels actes estan relacionats amb la tradició de les flors a La Rambla.

Objectiu

El principal objectiu de la Festa del Roser és, amb la promoció de l’art floral i de l’ofici de florista, relacionar flors i Rambla. La tradició de les flors a La Rambla és històrica i és un dels elements tradicionals del passeig que cal defendre i promoure.

Per aconseguir aquest objectiu comptem amb la participació dels floristes de La Rambla, del Gremi de Floristes de Catalunya i de l’Escola de Disseny Floral i paisatgisme. Amics de La Rambla va signar el mes de setembre de 2017 un conveni de col·laboració amb el Gremi de Floristes de Catalunya i amb l’Escola de Disseny Floral i Paisatgisme per tal de portar a terme aquest projecte.

Flors, cultura, tradició i participació amb la intenció d'apropar La Rambla als barcelonins convidant-los a redescobrir-la i a gaudir-la més que mai.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X