Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Relacions institucionals i amb altres entitats

La Rambla és el Passeig més universal de Barcelona i com a tal, juga un paper important en tots els àmbits de la vida ciutadana de la capital catalana. És per aquest motiu que la nostra Associació és requerida per a multitud d’actes i reunions.

Són habituals les trobades amb l’equip de govern del Districte de Ciutat Vella, la participació en les assemblees i reunions de la Fundació Tot Raval, FOCIVESA i FAVB, de les que som membres.

Com Associació de referència de La Rambla, som convidats, també, a iniciatives d’altres entitats, com el Sopar de lliurament dels guardons “Rosa de Plata” de Barna Centre, al pregó de les festes de tots els barris de Ciutat Vella i de la ciutat de Barcelona; als premis “Barcelona, la Millor Botiga del Món” de l’Ajuntament , a l'Assemblea i lliurament de premis “Top 10” del Shopping Line, Comerç Centenari de la Generalitat de Catalunya.

Autoritats i membres d’altres associacions responen també a les nostres invitacions. Cada any, per exemple, l’alcalde de Barcelona i part del seu equip de govern ens acompanya al Sopar de Ramblistes, igual que presidents i membres d’altres entitats.

Tanmateix, cada any que passa s’estreta la relació amb la ciutat de Catòlica (Itàlia), agermanada amb La Rambla de Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X