Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Atenció al soci

L'Associació realitza una tasca constant per aconseguir millores en el passeig en temes com neteja, seguretat i civisme i a l’hora porta a terme important tasca de dinamització comercial de La Rambla amb tot tipus d’activitats.

A part d’aquests serveis generals que tenen com a objectiu la millora del passeig, també acompanyem als nostres associats en els seus tràmits davant de les administracions oferint assessorament en normatives, llicències d’ocupació pública, zones de càrrega i descarrega, reclamacions, llicències d’obres…

També si, és necessari, coordinem les entrevistes entre els associats i els tècnics municipals. Representem els interessos i les inquietuds del comerç i dels veïns de La Rambla al Districte de Ciutat Vella i a l’Ajuntament de Barcelona fent-nos ressò de les seves propostes. 

Informem de tots els temes que considerem d'interès pels associats (dades econòmiques de la ciutat, previsió d'arribada de creuers, esdeveniments previstos al passeig, talls detrànsit...) i promocionem La Rambla tant a nivell local com internacionalment.

Amics de la Rambla és la entitat que representa a la Rambla i són els nostres associats –tant per la seva quantitat, com per la seva varietat - el que ens dóna veu i força davant de les administracions.

Amics de la Rambla: Amics, Veïns i Comerciants units per aconseguir una Rambla cada dia millor. Ens agradaria poder comptar amb vosaltres com a socis.

Ser soci d'Amics de La Rambla també té aquests avantatges:

01. Tarja de soci amb descomptes i avantatges a comerços associats.

02. Informació puntual d’arribades de creuers al Port de Barcelona.

03. Sessions informatives i reunions per a col·lectius.

04. Informació i distribució de material promocional.

05. Promoció de les activitats dels socis a la Web de l'Associació i a la resta de les eines promocionals.

06. Signatura i renovació de convenis de col·laboració amb diferents entitats i institucions.

07. Reclamació a companyies de suministrament per anomalies en el servei.

08. Promoció de la Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X