Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Convenis i Subvencions

Acord Cívic per a una Barcelona Neta i Sostenible
L'adhesió de la nostra Associació a aquest compromís afavoreix un 10% de descompte en les taxes d’escombreries i recollida de residus de totes les institucions i establiments associats a Amics de La Rambla

Club LLeureSport
Aquest conveni és vàlid tant al CEM Frontó Colom com al CEM Can Ricart. En els dos centres esportius municipals, les persones associades  a Amics de La Rambla i els treballadors de les empreses associades gaudeixen  d'un descompte del 50% en la inscripció i un 10% de rebaixa en la quota de tot el dia.

Consorci de Normalització Lingüística
El conveni amb el CNL de Barcelona facilita a totes les persones i empreses associades, informació de les campanyes que està desenvolupant el CNL i se'ls facilita la matrícula preferent en els cursos de català que organitza el CNL de Barcelona. A més, en el marc d'aquest conveni, també es promou el programa Voluntariat per la llengua. Totes les activitats del CNL i el mateix conveni s'estenen sota la premissa de que el català és una eina d'inclusió i s'ha d'apropar al màsim a tots els ciutadans.

Diari El Raval
Aquest mitjà especialitzat en informació local del Raval, ofereix descomptes a les persones, entitats i comerços associats a Amics de La Rambla per anunciar els seus comerços i serveis a la seva publicació mensual, la qual es distribueix gratuïtament i de forma ininterrompuda al barri del Raval i voltants des de l'any 1993.

Diari Línia La Rambla
Les persones, entitats i comerços associats a Amics de La Rambla gaudeixen d'un descompte del 75% en la compra d'espais publicitaris en aquesta publicació mensual que es distribueix gratuïtament. La tirada d'aquesta publicació és de 100.000 exemplars mensuals que es distribueixen en més de 30 punts de La Rambla.

Dommia
Proveïdor de Serveis d’Internet i disseny de Webs. Tracte preferent a les persones, comerços i entitats associades a Amics de La Rambla.

Mapfre
L'acord amb aquesta companyia d'assegurances, garanteix un preu especial als comerços associats d'Amics de La Rambla en la contractació de productes d'aquesta entitat: Assegurança ITT per a comerços, Assegurances de salut per a Pimes. Assegiramces d'indemnització i salut per a autònoms i reemborsament de despeses mèdiques.

Unimat  
L'acord amb aquesta companyia amb una àmblia oferta de serveis en matèria de prevenció de riscos laborals, salut individual i col·lectiva i formació espacialitzada, assegura a les persones i empreses associades a Amics de La Rambla, assesorament i condicions especials en la seva contractació.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X