Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Convenis i Subvencions

Acord Cívic per a una Barcelona Neta i Sostenible. L'adhesió de la nostra Associació a aquest compromís afavoreix un 10% de descompte en les taxes d’escombreries i recollida de residus de tots els associats de la nostre entitat..

Shopping Line. L’adhesió de La Rambla al Shopping Line assegura tot un seguit d’avantatges per als membres de l’Associació, entre elles la possibilitat d'aparèixer de manera individual en tota la difusió que realitza l'Ajuntament. En aquest cas, cal pagar una “quota de connexió” de 600 € i una quota anual variable de 650 a 1.545 €, en funció de la superfície de l’establiment. Els socis d’Amics de La Rambla gaudiran d’un descompte del 50% en la quota de connexió i del 25% en la quota anual. Els qui formalitzin aquest tipus de promoció, rebran un distintiu que podran col•locar en el seus aparador per identificar les seves botigues.

Caixa Catalunya. Aquesta entitat ofereix als Amics de la Rambla com a integrants de la Shopping Line, tracte preferent pel que fa a les targetes emeses per entitats financeres estrangeres.

Banc Sabadell-Atlàntic. Tracte preferent per a tots els associats a Amics de La Rambla.

Ribé Salat Associats. Condicions especials en contractació d’assegurances, i serveis laborals, comptables i d’inversió.

Dommia. Proveïdor de Serveis d’Internet i disseny de Webs. Tracte preferent a socis de La Rambla.

Anualment l’Associació rep subvencions d’ens diversos per a cobrir les despeses de diverses iniciatives d’interès general – Festes del Roser, Estudi de vianants, bosses de comerç,…). Aquestes subvencions s’han de renovar cada any.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X