Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Hotel Roma Reial

Hotel Roma Reial

Plaça Reial 11
08002 Barcelona
Tel. 933020366

Hotel Roma Reial

L'Hotel Roma Reial es troba a la Plaça Reial dins del Barri Gòtico de la ciutat (a la part dreta de la Rambla si un mira cap a la Plaça Catalunya). Es tracta de la part més antiga de Barcelona que es caracteritza pels seus estrets carrers amb edificis antics. Les nostres habitacions i instal.lacions es caracteritzen per estar en perfecta armonia amb l'estil arquitectònic de la Plaça Reial, conservant en el menjador del soterrani les arcades de pedra originals.
La Plaça Reial és, actualment, un dels més clars exemples de la barreja ètnica i multicultural de Barcelona i la seva activitat es manté les 24 hores del dia. Durant els caps de setmana reuneix a un públic jove de diferents nacionalitats que s'apropa als seus restaurants, bars de copes o clubs de jazz.

La magnífica ubicació de l'hotel Hotel Roma Reial ofereix als nostres visitants estar a prop dels principals llocs turístics de la ciutat, així com de locals d'oci com restaurants i bars, per completar un dia perfecte a Barcelona.

Amb un servei atent i disposat a fer la seva estada el més agradable possible, l'Hotel Roma Reial està al seu servei durant tota la seva estada.
L'hotel ofereix Wi-fi gratuït a totes les habitacions.

Categoria:
Hotels

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X