Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Palau Moja

Palau Moja

Portaferrissa, 1
08002 BarcelonaVisitar website

Palau Moja

El Palau Moja és un espai únic situat al cor de Barcelona amb un relat atractiu i engrescador on la Història, el Patrimoni i el Territori de Catalunya s’interrelacionen per tal d’apropar-los als visitants. D’una manera original, l’establiment integra els diferents recursos i atractius del territori – monuments, relats històrics, personatges, artesania, gastronomia, espais naturals, paisatges, entre molts d’altres– per tal de transmetre la potencia i singularitat de Catalunya.
A més a més, al Palau Moja la tecnologia hi juga un paper fonamental. El visitant pot navegar per la història del Patrimoni Català mitjançant tauletes i grans pantalles tàctils on pot trobar informació que va des dels nostres orígens fins a la contemporaneïtat. D’aquesta manera el visitant descobrirà indrets que desconeixia, i que ara voldrà anar a visitar. Per això, al mateix Palau posem a la seva disposició l’Oficina de Turisme on podrà informar-se i reservar la visita a aquells indrets que vulgui visitar, ja siguin les grans icones de Catalunya o les visites d’interès específic.
I no només això, sinó que si el visitant vol comprar productes de proximitat relacionats amb els diferents períodes de la Història de Catalunya ho podrà fer a la botiga del Palau, on podrà trobar una àmplia gama de productes de tota mena relacionats amb l’artesania, la historia, l’enogastronomia, llibres, etc. relacionats amb la cultura catalana.
Tampoc hi falta l’espai gastronòmic, on en un ambient relaxat podrà degustar plats lligats a la gastronomia catalana amb ingredients ecològics i de km0 procedents de les diferents denominacions d’origen del país.

Categoria:
Institucions

Les nostres promocions

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X