Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Les infermeres en l’atemptat del 17A" a 10 €

'Les infermeres en l’atemptat del 17A' a 10 €

Ara podeu adquirir a Amics de La Rambla el llibre “Les infermeres en l’atemptat del 17A. Històries de solidaritat i professionalitat” publicat per Ediciones San Juan de Dios – Campus Docent.

La publicació vol visibilitzar el treball infermer en la situació d’emergència generada per l’atac terrorista . Construït a partir dels relats de persones que, amb la seva feina, van ajudar a les víctimes de l’atemptat. Uns apareixen amb noms i cognoms i altres des de l’anonimat, però tots ells han volgut compartir com van viure i que van sentir aquella tarda del 17 d’agost del 2017.

En el llibre, infermeres i infermers expliquen la seva actuació professional, però també relaten com es van sentir, les emocions sentides en els primers moments i també dies després. En un nou acte de generositat, tots els testimonis comparteixen les seves experiències personals perquè no caiguin en l’oblit i ens ajudin a entendre millor i d’una manera més completa la història del que va passar i de com ho vam viure.

El llibre té un preu de 10 € i els beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme.

Període de validesa: Del 09/11/2018 al 09/11/2027

Vàlid a:

Amics de La Rambla
La Rambla 88
08002 Barcelona
Tel. 933172940
info@amicsdelarambla.cat
https://www.amicsdelarambla.cat/

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X