Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Arts Santa Mònica

Arts Santa Mònica
Informació

Adreça
La Rambla, 7
08002 Barcelona

Telèfon
935 671 110

Emailinfo_artssantamonica@gencat.cat

Visitar website

L'Arts Santa Mònica és un centre dedicat a l'exploració de la creativitat i la innovació en l'actual cultura digital i els seus múltiples formats i llenguatges artístics; un centre per a les arts, les seves hibridacions, la transversalitat de disciplines, l'experimentació i el risc, i la incertesa de la recerca.

Aposta per narratives transmèdia en les quals la reflexió i l’actualitat són eixos que guien la programació, que produeix en col·laboració i fent xarxa amb una constel·lació de projectes i institucions locals i internacionals. Entès com a espai mediador amb un nou perfil de gestió cultural, el centre vol ser un escàner de la vitalitat de l’ecosistema cultural català i de la creació de la cultura contemporània.

S’hi realitzen exposicions de les disciplines creatives més variades: arquitectura, arts escèniques, arts visuals, música, literatura, disseny, gastronomia, etc. A més, organitza un extens ventall d’activitats relacionades amb les exposicions o bé que acull en col·laboració amb altres centres artístics.

L’Arts Santa Mònica abraça la recerca, la producció i l’exhibició; impulsa la producció artística i les residències de creadors i investigadors locals i internacionals, sempre a prop dels mateixos creadors, dels professionals de la cultura i les seves recerques. El centre aposta de manera decidida per un projecte educatiu i de mediació amb el barri, la ciutat i el territori, i que provoca la participació ciutadana i el debat. És un espai obert a públics diversos que troben en les arts una reflexió i/o un gaudi; una plataforma per a la cultura participativa, i un lloc de socialització i de formació per a una ciutadania activa.

De dimarts a dissabtes d'11h a 21h
Diumenges i festius d'11h a 17h
Dilluns tancat

Dissabtes 24 i 31 de desembre: d'11h a 16h

L'Arts Santa Mònica tanca:
Divendres Sant, Nadal, Sant Esteve,
Primer d'any, Dia de Reis i Primer de maig.

Com arribar

Metro L3 Drassanes
Bus 14, 59, 64, 91, 120, D20, H14, N0, N6, N9, N12, N15
Estació Bicing 56, 57

Preus

Entrada Lliure

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X