Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona
Informació

Adreça
Moll d'Espanya, s/n
08039 Barcelona

Telèfon
932217474

Visitar website

EL MILLOR AQUARI DEL MÓN EN TEMÀTICA MEDITERRÀNIA

Un espai privilegiat per tal de conèixer la biodiversitat dels ecosistemes marins i de les espècies del Mediterrani, i llençar un missatge sobre la necessitat i la importància de la seva conservació.

El recorregut per la nostra col·lecció biològica pretén ser una immersió, el més real possible, en el Mediterrani, passejant pels 66 aquaris mediterranis i tropicals, on conviuen onze mil exemplars de més de 450 espècies diferents. El més gran i espectacular és l’Oceanari, on un túnel transparent de més de 80 metres de longitud, us aproparà a les diverses espècies de taurons, rajades, morenes y d’altres.

A l’inici de la visita ens endinsarem ens els ecosistemes de superfície i poc a poc anirem guanyant profunditat i mostrant els diversos hàbitats, animals i plantes, que caracteritzen cada zona baromètrica, dedicant també tancs a zones d’especial interès com pot ser la Reserva Marina de les Illes Medes, d’especial riquesa biològica i gran biodiversitat.

Com a contrapunt a aquest recorregut pels fons mediterranis, mostrem una galeria amb una sèrie de tancs dedicats als mars tropicals més representatius del nostre planeta, com la Mar Roja, el Carib o la Gran Barrera de Corall d’Austràlia, on el visitant pot comparar la bellesa austera del mar que banya les nostres costes, amb l’esclafit de colors i biodiversitat de la fauna del fons coral·lins. Però, compte! Les espècies tropicals també inclouen espècies verinoses.

Sens dubte, un dels hostes principals de L’Aquàrium de Barcelona es el tauró. Durant el recorregut tropical, es poden observar de ben a prop diverses espècies d’esquals, com el tauró de puntes negres o el de puntes blanques i el tauró zebra.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X