Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nit de swing, jazz i blues al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? 2 d'agost de 2018
· Adreça: Nou de la Rambla, 3 – 5
· Telèfon: 934725775
· Organitza: Palau Güell

Música

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent

Aquest dijous, la música anirà a càrrec del Pol Prats Quartet amb Mayte Algualcil

La formació, iniciada l'any 2014, estarà acompanyada per Mayte Alguacil, una de les promeses del nostre país i que el Palau Güell ha actual des de la primera edició de Les nits del Palau Güell. Pol Prats Quartet acostarà al públic el repertori tradicional de swing, jazz i blues de principis del segle XX. Influenciat per músics de l'època, com Lester Young, Ben Webster, Nat King Cole o Billie Holiday. El quartet ens presenta un directe fresc i elegant en què la espontaneïtat de la improvisació i el respecte cap a la música que van compondre els seus precursors troben un equilibri a escena.

Les nits al Palau Güell comencen a les 20:30 h amb la rebuda i una visita exprés. A les 21:30 comença el concert i, al finalitzar, s’ofereix una copa de cava i un pica-pica. A les 22:30 h finalitza la vetallada.

El preu de l’entrada és de 35 € per persona i inclou visita exprés, concert, copa de cava i pica pica). Cal inscripció prèvia.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X